Hvad er Sand Hornets?

September 5

Hvad er Sand Hornets?

Mere almindeligt kendt som østlige cikade mordere, er sand hornets en slags hveps, der bytte om cikader. Navnet "sand hornet" anvendes kun i Nordamerika, og henviser specifikt til de cikade dræbere, der bor øst for Rocky Mountains og syd i Mexico og Mellemamerika. Sand hornets live synkront med cikader, og spille del af naturlig skadedyrsbekæmpelse for insekter.

Udseende

Sand hornets varierer i størrelse fra 6 inches til næsten 2 inches lang, placere dem blandt de største hvepse i USA. De er normalt rød og sort i farven med gule striber på maveregionen, giver dem et udseende, der ligner den europæiske hornet.

Kønsforskelle

Kvindelige sand hornets er generelt større end deres mandlige kolleger, og har evnen til at stikke. Deres Brod bruges næsten udelukkende til at lamme cikader, som de derefter tage til en grav i jorden. Mandlige sand hornets' eneste virkelige formål er at avle med hunnerne. I gennemsnit lever mandlige sand hornets for to uger, mens deres kvindelige modstykker live for fire.

Livscyklus

Livscyklus af en sand hornet begynder som et æg, der er blevet lagt på en cikade i en hule. Ægget luger en til to dage efter at være forseglet i hule, og feeds på cikade for energi. Grub vil derefter væve en kokon, hvor det vil tilbringe vinteren før pupating i foråret. Sand hornets derefter udklækkes i juli eller August og graver deres vej til overfladen hvor de bor i to til seks uger før han døde.

Levesteder

Sand hornet burrows kan findes i næsten alle omgivelser men oftentimes opholde sig i græsset på yards. Da cikader ikke har store centrale reder, men i stedet spreder sig over store områder, er de svære at fjerne med pesticider. Selv om de er midlertidigt fjernet, er cikader-- og sand hornets--tilbøjelige til at dukke op igen året efter.

Samspil med mennesker

Sand hornets udgør ingen reel fysisk trussel for mennesker. Hunnerne kan stikke, men vil kun gøre det hvis trådte på eller kraftigt greb.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com