Hvad er Satin bolde?

December 5

Hvad er Satin bolde?

Satin bolde er en kød-baseret hjemmelavet mad til hunde der er fodret som en godbid, som kosttilskud eller i et forsøg på at hjælpe hunden tager på i vægt. Nogle satin ball opskrifter omfatter ekstra kosttilskud, som gør satin bolde passende som en korte hundemad for hunde at spise en rå kost. Satin bolde er undertiden benævnt fedt bolde eller hamburger bolde.

Betydning

Satin bolde opfedning, hvilket er grunden til de udbydes til hunde, der har brug for at tage på i vægt. De har også vundet popularitet som en hjemmelavet hundemad behandle. Mange pet ejere kan være nødvendigt at lægge vægt på deres hund, hvis den er for tynd eller dyrlægen anbefaler øge sin vægt til avlsformål, og satin bolde kan betragtes som en holistisk alternativ til dyre kommercielle fødevarer designet til at hjælpe hunde tager på i vægt.

Ingredienser

Satin bolde er normalt sammensat af rå regelmæssig, fuldfed hakket oksekød og havregrød som de to vigtigste ingredienser, men jorden kylling og kalkun kan også bruges. Forskellige opskrifter også optage vegetabilsk olie, salt, rå æg (herunder skaller), korn-baseret korn, melasse og kosttilskud såsom hvedekim, hør olie, tang ekstrakt eller kommerciel hund supplement pulvere (Se ressourcer).

Metode

Satin ball ingredienser er samlet for at lave et farsbrød-lignende slutproduktet, der forbliver rå og føres til den rå hund. De satin bolde kan formes i bolde ligner at gøre frikadeller, der er omkring 1-tomme omfattende og derefter frosset til opbevaring. Før fodring satin bolde til en hund, er de optøede.

Advarsel

Sikre jeres hund har været udsat for oksekød eller nogen erstattet kød før fodring det hjemmelavede satin bolde. Hunde, der ikke har haft oksekød før maj har en allergisk reaktion, når de udsættes for en ny protein for første gang. Hundeejere bør også tage deres hunde hen til vet til årlig eftersyn at sikre hunden et sundt vægttab for sin alder og race eller til at bestemme, hvis en hund har brug at vinde eller tabe.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com