Hvad er Sauder møbler?

June 28

Hvad er Sauder møbler?

Sauder massen producerer møbler kits at købere sat sammen selv. Kits er designet til forbrugere, der lige er startet ud i deres eget hjem, dorm værelser eller lejligheder, eller har brug for en hurtig, billig storageløsning. Sauder kits er tilgængelige på massen detailhandlere, hjem forbedring butikker og online. Kunder, men kan ikke bestille Sauder kits via selskabets hjemmeside, men kan bruge webstedet til at finde butikker, hvorfra de kan købe kits.

Historie

I 1934 startet Erie Sauder en virksomhed ved crafting møbler i en laden bag sit hjem i Ohio. 30-årig han gør produkter, lige fra kylling kasser til kabinetter, at de lokale landmænd og håndværkere behov.

Erie opfundet tabellen "knock-down", begynder en ny æra i nem at samle og billige møbler. Tabellen var pakket i en boks. Når kunden fik tabellen hjem, var alt, hvad han havde at gøre tage det ud af boksen og samle. Ingen værktøj eller hardware var påkrævet.

Sauder patenteret tabellen "knock-down" i 1953 og tilføjet en række andre små borde til Sauder produktlinje. Andre linjer efterfulgt, herunder møbler til alle rum i huset. Stykkerne kom i flere forskellige finish.

Produkter

Sauder producerer en bred vifte af møbler til at passe næsten enhver kunde behov. Virksomhedens mest populære produkter er tabeller, et skrivebord og bogreoler, men de producerer også Soveværelsesmøbler, køkken opbevaring og reoler og kontormøbler.

Møblerne kommer i en vifte af stilarter fra traditionel til moderne, og i en række forskellige finish. De fleste produkter er lavet primært af Fiberplade, med træ finish eller træ finer for kosmetiske overflader.

Sauder's computer skriveborde og underholdning centre er udformet så den passer til de fleste moderne edb-systemer og elektronik, herunder produkter passer til fladskærms-tv og storskærms-tv.

Byggeri

Samling af Sauder møbler generelt kræver et par grundlæggende værktøjer. En hammer, flad-head og Phillips skruetrækkere, og et sæt af Allen--hex-nøgle--skruenøgler er alle, at de fleste forbrugere vil finde nødvendigt at sammensætte Sauder produkter.

Sauder omfatter ofte ekstra skruer, søm, møtrikker og bolte med sine produkter.

Hvor hen til indkøbe

Sauder produkter er tilgængelig på mange store detailkæder, kontor forsyning butikker og rabat butikker og online gennem store e-handelsvirksomheder. Sauder firma hjemmeside kan hjælpe dig med at finde hvor man kan købe en bestemt vare, men du kan ikke købe produkter via kompagni arbejdsplads.

Prissætning

Mange forbrugere anser Sauder produkter til at være en overkommelig boligtekstiler mulighed. Priserne spænder fra ca $30 for en lille reol op til mere end $400 for top-line møbler produkter. Priser afhænger af hvor produktet er købt, hvor meget materiale produktet kræver og fra hvad materialet, produktet er fremstillet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com