Hvad er Shaker stil gelænder?

February 11

Hvad er Shaker stil gelænder?

Den tidlige 1800-tallet oplevede en vækst af spiritisme i protestantiske religioner, mange af grupper, der forsøgte at fundet deres egen utopiske samfund. Shakerne var en af disse grupper. Shakers' enkle, elegante stilarter i bygning og møbler forsmag på den europæiske kunst og kunsthåndværk bevægelse i begyndelsen af 1900-tallet og den skandinaviske stil i slutningen af 1900-tallet.

Simpel gaver

Når shakerne emigrerede til USA, etablerede de gårde i New England, der voksede i samfund bestående af "familier" af 50 til 150 mennesker. Stilen af deres håndlavede bygninger, inventar og møbler reflekteres deres etos af salmen "Simple gaver." Frihed og enkelhed var gaver gennem som Guds ord blev åbenbar og ved at deltage i disse gaver, de ville befinde sig i det "sted lige højre." Langt fra at være skødesløs håndværkere, betalt shakerne en stor opmærksomhed til projektering og udførelse af disse designs. Enkelheden i deres arbejde afspejler deres overbevisninger.

Materialer og stil

Shakerne anvendte materialer ved hånden i New England skove: ahorn, birk, kastanje, butternut og honning pine. Shaker håndværkere troede på maxim af "form følger funktion", og deres design fulgte reglerne, der understregede orden og holdbarhed. De undgik detaljer, føjes noget til deres stykker værktøj. Shaker håndværkere lavet to typer af skinner: trappen rækværk og pind skinner. Som med de fleste af deres møbler, var gelænder færdig med møbler voks.

Trappe gelænder

Gelænder var runde former, der ofte fulgte trapper i en serpentine mønster, der består af udskårne stykker afstemmes med hinanden sammen. Rækværket bør være stor nok til at passe hånden, men ikke så store, at hånden ikke kan forstå det nemt. En anden jernbane stil er en oval form, meget som hvis den runde jernbane havde fladtrykt for mindre hænder eller at forenkle sammenføjning. Rails endte i simpel jernbane caps oven på newel indlæg, aldrig med en valgdeltagelse eller keglen, fælles afslutninger i kolonial-stil trapper. Balustre og newels kan være slået i almindeligt runde indlæg uden ramme eller de kan udskæres, firkantet, svarende til amerikanske Mission-stil balustre og newels, men alle balustre ville matche. Trustee hus i Pleasant Hill Kentucky indeholder to sjældne vindeltrapper, hver med almindelig, runde balustre. Nogle trapper, som i schoolhouse på den Canterbury, New Hampshire, afregning, havde rækværk sidder på toppen wainscoting, der lukkede trappe.

Pind rækværk

Pind rails serveres en lang række formål. Installeret langs væggene på om samme højde som toppen af vinduerne, disse plain bestyrelser ofte fungeret som en del af vinduesrammen. Spækket med håndlavede pløkker tappet ind i hele dybden af bestyrelsen, de holdt frakker og hatte til familiemedlemmer eller rejst stole og andre møbler op fra gulvet til aktiviteter eller rengøring. Pløkker var en enkel konstruktion med champignon-formede ender. Jernbane, selv var en almindelig 1-ved-4 tommer eller lignende størrelse bord med huller boret i bestyrelsen at bare passe diameter af den tilspidset pind, gør lim unødvendige.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com