Hvad er sikkerhedsbestemmelser for dæk rækværk?

March 25

Hvad er sikkerhedsbestemmelser for dæk rækværk?

Dæk rækværk består af gelændere til trapper, Trafikværn at forhindre falder og spindler mellem dæk og gelænder til at forhindre, at børn fra afsporet en dæk under gelænder. Der er forskellige regler for dæk gelændere, afhængigt af området. Mange områder har dog ligheder. Spørg din lokale kommunale kontor for specifikke bestemmelser i dit område, da en tilladelse vil sandsynligvis være påkrævet før du installerer dækket.

Håndliste forordninger

Gelændere yde støtte og stabilitet, når folk går op og ned ad trappen. Håndlister er påkrævet på alle trapper med mere end tre risers og i nogle steder mere end fire risers. Den krævede afstand fra højden af gelænderet til toppen af trappe træde af trin spænder fra 30 til 38 tommer. Håndlister skal understøtte mindst 200 pounds af pres. Spindler er påkrævet under gelændere og skal opfylde spindel forordninger. Hvis et gelænder fortsætter ned ad trappen på gelænder højde 36 inches eller mere, vedlægges en separat Håndliste gelænder i forordning højde på 30 til 38 tommer.

Gelænder forordninger

Et gelænder er rækværket, der går hele vejen rundt om dækket og forhindrer, at passagerne falder ned fra dækket. Rækværk er påkrævet for dæk, der er mere end 24 inches fra jorden i de fleste steder. I nogle steder er rækværk påkrævet for dæk, der er mere end 30 inches fra jorden. Mindste højde er 36 inches fra overfladen af dæk boards til toppen af gelænder. Rækværk er også forpligtet til at støtte mindst 200 pounds af pres.

Spindel forordninger

Spindler er de lodrette stykker mellem håndlister eller rækværk og overfladen af dæk. Spindler kan være lavet af træ, metal, plast eller andre pyntede materiale. Regler for spindel afstand er designet til at forhindre, at et barns hoved der stak mellem spindler og forhindre, at et barn falder ned fra dækket. Konsekvent forordningen kræver, at en 4-tommer kugle ikke kan passere mellem spindler.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com