Hvad er skum beton?

September 30

Hvad er skum beton?

Skum beton er en cement materiale fremstillet ved at blande en cement pasta, også kaldet gylle eller mørtel med en fremstillet skum materiale. Dette gør et stof, der er porøs og let. Mængden af gylle til at skumme i blandingen dikterer tæthed af det endelige produkt og hvordan det skal bruges.

Om skum beton

Skum beton, også kaldet cellulære beton, er typisk lavet af vand, cement og skum. Denne blanding kan også omfatte aggregater eller kemikalier tilføjet for at ændre sin fysiske egenskaber. Det er et let materiale med lav tæthed og begrænsede styrke i de fleste programmer. Det er typisk en selvstændig udjævnende og komprimering materiale, der er mere resistente over for revner og svind end standard konkrete blandinger.

Styrke

Styrken og holdbarheden af skummet beton varierer afhængigt af de komponenter, der er blandet ind i den. For eksempel, skum beton lavet med sand er stærkere og har en højere densitet end skum beton lavet med bare beton og skum. Nogle skum konkrete blandinger omfatter Portland cement, der er blandet med cement og skum alene eller blandet med pulveriseret flyveaske. Det kan også omfatte kalksten. Hver af disse blandinger gør en cement produkt ideelt til forskellige applikationer, men typisk alle konkrete skumprodukter bliver mere modstandsdygtig når komprimeret og ikke er sårbare over for liquefication eller løsning når hærdet.

Fordele

Skum beton er let, så det er ideelt i applikationer hvor stor konkrete former er nødvendige, fordi det er lettere at flytte fra én placering til en anden. Det er nemmere at klippe end standard beton, hvilket gør den ideel i situationer hvor huller til ledninger og rør skal være skåret i betonen. Skum beton indeholder ingen giftige stoffer, der kan være skadelige for miljøet, gør det en øko-venlige bygning materiale så godt. Fordi skum beton kan bestå af op til 80 procent luft, det har fremragende isolering, lydabsorberende og brandhæmmende egenskaber.

Bruger

Skum beton lavet af cement og skum kun bruges typisk i tagene og gulve som en isolerende materiale. Dens lav tæthed gør det uegnet til strukturelle programmer, men det kan bruges til at fylde hule blokke og hulrum mellem mursten og udfylde ubrugte stenkister og underjordiske hulrum sådan som gamle rør. Skum beton med sand, cement og skum er tættere, hvilket gør den ideel til programmer, der kræver et strukturelt lyd materiale såsom når du foretager præfabrikerede blokke, til isolering og lyd - proofing i boliger og erhvervsbygninger, fonde og for betonplade arbejde. Skum beton kan også anvendes til påfyldning buer i broer og viadukter, jord udskiftning og stabilisering og for road fundamenter.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com