Hvad er Stainmaster løber?

November 5

Hvad er Stainmaster løber?

Det er en boligejer mareridt, et uskyldigt udseende barn gå over den helt nye stue tæppe transporterer en helt åben glas cola-flavored soda. Tanken om barnet snubler, falder eller droppe glasset ville forårsage nogen vågner op skrigende. For at give fred i sindet, giver Stainmaster tæppe, fremstillet af Invista, tæppe ejere en chance til at skamplet væk spild før en plet har en chance for at suge ind i det tæppe fibre.

Pletten beskyttelse

Stainmaster tæppe blev udviklet med ren i sindet. Stoffet er designet til at efterligne de selvrensende bladene af lotusblomsten. Som blomst, er fugt og snavs frastødt af stoffet i stedet for at være gennemblødt indvirkning. Denne teknologi gør rengøring lettere og mere effektiv.

Statiske forstyrrelser

Hvis du kan lide at stød du får fra gnide dine fødder langs gulvtæppet og rørende en metal dørhåndtag, så du vil være ude af lykke med et Stainmaster tæppe. Fibrene er manipuleret til at fjerne ophobning af statisk elektricitet.

Tactesse Nylon

Kendt som Nylon 6,6, er det materiale, Stainmaster tæpper er lavet af eksklusive til Invista corporation. Selv figuren af nylon strand er patenteret og tilføjer til tekstur, holdbarhed og pletten kæmper funktion af gulvtæppet.

Snarere end at have strand af nylon kommer gennem en runde hul ekstruder, Nylon 6,6 tager form af tre punkter fra en central hub. Ikke synlige for det blotte øje, dette tilføjer til den luksuriøse, tykke fornemmelse af gulvtæppet. Teknologien eliminerer den afbrænde og kaste, at andre tæpper er tilbøjelige til samt giver mulighed tæppe til at bevare sin oprindelige farve længere.

Knuse modstand

Når omarrangere møblerne i din familie værelse, du måske har bemærket knuse pletter på tæppet hvor møbler ben var. Nogle tæpper bevarer disse mærker i flere år, selv efter tandbørstning og rengøring. Stainmaster tæppe, men er designet til at vende tilbage til sin oprindelige form efter en Damprensning.

Under gulvtæppet teknologi

Ud over at gøre toppen af tæppe ser renere og sidste længere, er Stanimaster teknologi også ansat i tæppe polstring. Traditionel polstring vil opsuge vand pletter, der siver gennem tæppe, selv tillader undergulvet at blive våd og beskadiget. Stainmaster polstring, på den anden side er manipuleret med Hytrel åndbar fugt barriere at beskytte undergulvet samt støtte i at frigive udslippet under maskine udvinding.

Resultatet er et tæPPE, der ikke kun ser fint, men lugter ren så godt. Pet ulykker og spild, der nå polstring af et tæppe ofte skabe varig lugte, der fjernes af Stainmaster teknologien.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com