Hvad er statisk Engineering når det kommer til bjælker & Motion?

February 7

Hvad er statisk Engineering når det kommer til bjælker & Motion?

Maskiningeniører tænke verden i form af styrker. Begrebsmæssigt, kan alle kræfter opdeles i statisk kræfter - kræfter, der aldrig ændres, ligesom tyngdekraft- og dynamiske kræfter - kræfter at resultatet fra bevægelse. Statisk ingeniør beskæftige ingeniører sig med at skabe strukturelle styrke direkte kompensation for hver kraft. De skal først oprette nok styrke til at håndtere alle statiske belastninger, før de finder den struktur live-load krav.

Live belastninger

Ingeniører organisere belastninger i live belastninger, som er dynamiske kræfter, der flytter, som mennesker besætter en struktur og statiske belastninger, der er masser, der forbliver den samme, som vægten af strukturelle elementer. Bjælker er manipuleret til at modstå alle belastninger, som omfatter vægten af bjælken, sig selv og andre statiske, strukturelle vægte. De er også manipuleret til at modstå en skønnede omfang af potentielle live belastninger, som den kombinerede kraft af en halv snes mennesker gik tværs over gulvet og en 85-mph vind overføre belastning at stråle gennem udvendige vægge og spær.

Statiske belastninger

Statiske belastninger er kræfter, der ikke svinger. En måde at tænke på statiske kræfter er at tænke på de kræfter udøver på en struktur, hvis der var ingen live belastninger, som beboerne, vind eller sne akkumuleret på taget. Når en stråle er manipuleret, begrebsmæssigt, kan det være konstrueret til at modstå statiske belastninger og live belastninger plus en sikkerhedsmargin.

Øjeblik af Force

Et øjeblik af force er et vigtigt begreb i statisk engineering af bjælker og andre strukturelle medlemmer, såsom spær. Det er en kraft tendens til at udøve torsion, vride et element omkring en akse. Det beskriver dynamikken i en løftestang. Derudover kan et øjeblik af force opfattes som latent energi; håndtaget har ikke faktisk flytte, det har kun at have den mekaniske potentiale og tendens til at betjene løftestang.

Virkningsløs øjeblikke af Force

Strukturelle medlemmer såsom bjælker er konfigureret, så de ophæver alle øjeblikke af kraft med en modsatrettet kraft plus nok ekstra styrke til at modstå enhver tænkelig live belastning. Dette er særligt tydeligt i en web truss hvor der er en vinklet truss medlem, derefter en anden, inverse medlem modvirke øjeblik i kraft af den første medlemsstater, og så videre. I en stråle modvirke spændinger eller andre manipuleret styrker øjeblikke af kraft med nok ekstra styrke til at opfylde alle strukturelle krav.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com