Hvad er størrelsen af en Standard gangen linned skab?

December 29

Mens der er ingen standarder med hensyn til linned-skab størrelse, vil nogle bestemte dimensioner hjælpe du designe en egnet til opbevaring af alle dine emner. Dette projekt kræver nogle omtanke og planlægning. Måle din egen elementer også hjælper så godt. Hvis du bruger nok tid på at designe en linned closet, vil du ende med noget, der passer til dine behov.

Planlægning af Design

Tage et par forskellige perspektiver og kendte målinger i betragtning, før du begynder i designfasen. En typisk linned skab er normalt 30-36 inches lang. Denne bredde tillader til side-by-side oplagring af håndklæder, lagner og andre emner på hylderne. Hylde bestyrelsen er nemt skæres til enhver dimension, så planlægger et skab omkring størrelsen af reoler ikke er nødvendigvis en god ting. Planlægger den bredde, der er baseret på størrelsen af de varer, der opbevares inde i er den bedste metode. Måle disse varer før designe skabet hvis det er muligt.

Dør størrelse

Døren størrelser er standardiserede. De fleste døre kommer i en vifte af bredde størrelser, men. De starter på 28 inches og stigning i størrelse hver 2 inches op til 36 inches. Denne dør størrelse er en stor faktor for din linned-skab bredde. Linned skab kan ikke være mindre end bredden af døren, eller døren vil ikke montere korrekt på skabet. Brugerdefineret snit døre er tilgængelige i næsten enhver størrelse. Hvis dit skab plads kræver en brugerdefineret snit dør, vil det koste mere så godt.

Højde

Højden af enhver linned skab er næsten altid højden af loftet. Skabene udvide op til loftet med indrammet vægge bygget ind i de eksisterende rum. At reducere højden er ikke gavnligt i nogen måde, og det tilføjer mere arbejde til processen. Udvide højden af loftet er ofte umuligt, da det indebærer opskæring i loftet bjælker. Fordele er begrænset til at udvide loftshøjde, fordi adgang til reoler højt op er begrænset af dør højden. Standarddør højder er 80 inches.

Hylde afstand

Overveje mængden af reoler inde i en linned closet, før du beslutter dig på bredden. Afstand reoler hver 15 inches er en standard, fælles praksis, når du installerer hylder. Dette giver masser af plads til de fleste ethvert objekt, og det giver mulighed for masser af hylder inde i skabet. Den første hylde er normalt højere fra gulvet, mellem 18 og 20 inches. Dette efterlader plads til omkring fem samlede hylder i den linned skab.

Dybde

Dybden på skabet er en anden faktor. Linned skabe er ikke typisk meget dybt. Nogle kan kun udvide tilbage 15 inches, mens andre er 24-inches dyb. Denne dybde rummer de fleste håndklæder og lagner, de vigtigste elementer holdt i det linned skab. Elementerne måler kun omkring 12 inches square i de fleste tilfælde. Dybder større end dette giver mere plads, men nåede ind i skabet og få adgang til disse elementer bliver begrænset, fordi du skal nå længere ind i rummet til at hente dem.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com