Hvad er størrelsen af en Standard One Piece bruser badekar?

April 24

En one-piece bruser badekar--ofte lavet af acryl eller glasfiber--består af et bad karbad, brusebad og side vægge og kommer som en stor enhed. Der er ingen adskillelse mellem stykker, og bruser badekar combo kommer ofte med indbygget hylder. Disse enheder er ofte valgt på grund af deres nytte og for at lette deres installation.

Grundlæggende

En one-piece bruser badekar er et økonomisk valg, som køber produktet i ét stort stykke koster mindre end købe et badekar, installation af en brusehoved og fliser på vægge. På grund af dette gør det også for en hurtigere og nemmere installation. Bruser badekar combos kræver mindre rengøring vedligeholdelse end en normal bøtter, fordi du ikke behøver at bekymre sig om mug og utætheder i din flise.

Dimensioner

Den standard størrelse for en one-piece bruser badekar er anderledes, når modellen er installeret. Før installation er dimensioner 60 inches lang, 31 inches dyb og 73 3/4 inches høj. Gulvbelægning og væg materielle dimensioner, når enheden er installeret er det stadig 60 inches lang men dybde og højde vil have ændret. Efter installation, vil badekar-bruser combo være 29 3/4 inches dyb og har en samlet højde på 72 1/2 inches.

Variationer

Ikke alle heldragter bruser bøtter kommer i den ovennævnte standard størrelse; Du kan også finde dem i lidt forskellige størrelser. Større, højere folk måske foretrækker en model, der kommer med den samme bredde og dybde, men med en højde på 76 1/4 inches eller endda 79 3/4 tommer. Et par modeller kommer med mere dybde; for eksempel, kan du finde modeller med en dybde på 72 inches i stedet for de standard 60.

Andre overvejelser

Baljer kan også være ideel for mennesker med handicap; nogle producenter laver modeller tilpasset med gelændere og og sæder bygget. Når du vælger en kombination af bruser-badekar, er det vigtigt at sørge for, at enheden vil passe gennem dørene til dit hus og badeværelse, fordi produktet ikke kan være dissembled. Ifølge Keidel, som sælger disse enheder, er bruser-bøtter normalt installeret i nye boliger under opførelsen. Enheden sættes på plads, før indramning går.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com