Hvad er streng vindue behandlinger?

June 30

Carla Abreau, indretningsarkitekt og indehaver af D'Abreau Designs, beskriver streng vindue behandlinger som "sjov, funky og eklektisk." De er lavet af enkelte dele af streng knyttet til et band af stof, og bliver brugt som stand-alone gardiner og i stedet for tynde.

Funktion

Formålet med en streng vindue behandling er æstetisk. Fordi det ikke er en solid gardin, giver det ikke privatlivets fred for en fast-stof badeforhæng. Streng gardiner bruges også til rum dividers, seng baldakiner og væg udsmykning.

Typer

De fleste streng gardiner er lavet af polyester, akryl, nylon eller rayon.

Funktioner

En silkeagtig glans karakteriserer streng gardin. På grund af det er lavet af hundredvis af løse strenge, den bevæger sig frit. Ifølge Abreau er lyse eller dyb-farvet streng gardiner de mest populære valg for fed vindue behandlinger.

Størrelse

Nogle virksomheder tilbyder streng gardiner lavet til brugerdefineret størrelse specifikation, men de fleste producenter laver dem i standardvinduet størrelser til over-the-counter salg. Selvom bredden kan reduceres ved at skære det øverste bandet, anbefaler Abreau, kontrol med fabrikanten før skære længde, fordi flosser kan forekomme.

Advarsel

På grund af muligheden for kvælning anbefaler Abreau ikke streng vindue behandlinger for spædbørns eller småbørn værelser.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com