Hvad er stuk relieffer?

March 30

Hvad er stuk relieffer?

Idriftsættelse oprettelsen af en omfattende naturlige sten kan skulptur til din to-etagers sten hjem koste dig en stor luns af forandringer. Det ville tage en masse tid fra håndværker til at klippe og forme stykket. Men stuk relieffer tilbyde den gennemsnitlige boligejer alternativ-- og en, der ikke er nær så dyre eller tidskrævende.

Historiske viser

Så tidligt som 80 til 30 f.kr., var stuk relieffer i brug på arkitektoniske strukturer. En af de første anvendelser er fundet på gravene i Pompeji, som pralede omfattende design, ifølge University Akron.

For nylig, en ambassade i Vietnam i Canada, kendt tidligere som The Powell House, blev bygget med stuk relieffer så godt. Denne arkitektoniske struktur, en spansk koloni-stil hus, blev bygget i 1912, efter Canadas historiske steder. Det tilbyder detaljerede stuk relief direkte under linjen gesims i hjemmet.

Defineret

Stuk relieffer stikker ud fra væggen i et hjem eller forretning. I den mest basale form er de skulpturer. De svarer til en 3D-look og kan være højt eller lavt relief. Et eksempel på en høj relief er i Stone Mountain, Georgia, hvor soldater og heste er hugget ind i bjergsiden på en sådan måde, at rock det var hugget fra tilbage i baggrunden. Lav relieffer er udelukkende udskæringer, der ikke stå op og ud af klippen eller stuk materiale så meget som høj relieffer.

Fordele

Relieffer er en billig måde at gøre dit hjem mere attraktivt og se mere opskalere, potentielt øge markedsværdien. Derudover relieffer kan males eller stuk farvet til at oprette illustrationer, der ikke kan blive stjålet fra dit hjem så let som en hængende billede fordi de normalt er hugget ind i hjemmet.

Men hvis du har lyst, stuk relieffer kan være lavet separat, så knyttet til dit hjem med mørtel.

Bruger

Relieffer er almindeligt anvendt på et hus udvendigt som en ophøjet kant eller ramme omkring udluftninger eller windows. De kan også være formet i en buet molding over et vindue eller som en enkelt skulptur over en dørkarm. Indendørs, er de hovedsagelig anvendes til gesimser eller støbning.

Stuk relieffer giver dig en måde at udtrykke din personlige smag og filosofi. For eksempel kan du have stuk relieffer gammeldags i design, som illustrerer din kærlighed fugle, blomster eller dyr. Du kan få dem formet i et religiøst symbol eller Repliker mere omfattende udskæringer fra historiske bygninger.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com