Hvad er Super Goat Weed?

February 24

Fra sen aften tv-reklamer til populære sange er mandlige virilitet og seksuel ydeevne et varmt emne. Mens andre ydelsesforbedringer er forholdsvis nye opfindelser, har super goat weed eksisteret i et årtusinde.

Hvad er det?

Super goat weed, også kendt som horny goat weed, er en urt, der primært anvendes til behandling af seksuel dysfunktion, ifølge Natural-cure.info.

Hvor kom det fra?

Super goat weed kommer fra syd centrale og nordlige kyst af Kina samt Korea. Navnet horny goat weed er en bogstavelig oversættelse af ord yin yang huo. Urten har været anvendt i traditionel østlige medicin for 1.000 år.

Hvordan virker det?

Super goat weed virker ved at øge energi og afgiftende nyrer, forbedre seksuel ydelse og frugtbarhed, ifølge SeaCoastVitamins.com. Urten indeholder talrige flavonoider, vandopløselige plante pigmenter, der stoppe produktionen af østrogen og øger testosteronniveauer.

Andre fordele

Vand-udvundet horny goat weed har vist sig at begrænse nyt blod fartøj vækst, som kan være nyttigt i forebyggelsen af kræft tumorer. Blodtryk og kolesterol kan også reduceres ved hjælp af vand ekstrakter. Når det kombineres med flere andre urter, kan super goat weed også være nyttige i at forebygge demens.

Hvordan man kan tage det

Super goat weed er normalt taget i pulveriseret form forseglet i kapsler. Men traditionelt 5 g af urter var opvarmes i en pint af vand i 10-15 minutter og tages tre gange om dagen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com