Hvad er svenske brusere?

March 12

Hvad er svenske brusere?

Du sandsynligvis er bekendt med den standard bruser, der bruger en brusehoved til at levere en konstant strøm af vand. Andre typer af brusere er også tilgængelige, herunder den svenske bruser. Et svensk brusebad kaldes også en schweizisk brusebad og bruge flere vandstråler for hydroterapi.

Beskrivelse

En svensk bruser har en brusehoved øverst, ligner enhver anden form for brusebad setup, men det er hvor ligheder kommer til ophør. Svenske brusere har også jets placeret rundt omkring bruseren, normalt fire rækker af fire jetfly. Disse 16 jetfly give brugeren med 360 grader af bruser jetfly.

Temperatur

Ægte svenske brusere er designet til at svinge mellem koldt og varmt vand til at hjælpe i omløb. De to temperaturer suppleant for flere sekunder ad gangen. Disse typer af brusere ses oftest i spa miljøer. Temperaturer i et svensk brusebad spænder fra 45 til 105 grader Fahrenheit, som kan være farligt for mennesker med forhøjet blodtryk eller kvinder der er gravide.

Fordele

Svenske brusere er oftest bruges i hydroterapi i kurbade, ved hjælp af deres pres til at lindre ømme muskler og støtte i omløb. Derudover medføre konstante temperaturudsving af den svenske brusebad vand kapillærer i huden til at optage og spile, hvilket også øger blodcirkulationen i huden.

Typer

Mange hjem brusebad producenter leverer forskellige brusebad modeller, der ligner svenske brusere og omfatter 16 vandstråler langs væggene i bruseren. Boligejerne kan nyde svensk brusere derhjemme, men bør diskutere, hvad de vil have ud af deres brusere med deres installationsprogrammer eller producenterne. Ikke alle svenske brusere vil give det samme tryk og temperatur fordele som de svenske brusere findes i kurbade gøre, som nogle blot have ekstra dyser og er ikke programmeret til at svinge i temperatur eller tryk.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com