Hvad er T-11 sidespor?

December 6

Hvad er T-11 sidespor?

T-11 er en fejludtalelse af T1-11 sidespor. T1-11 sidespor er et lamineret krydsfiner panel med lodrette tråde kører gennem det, der giver produktet en rå-savet udseende. T1-11 er en forholdsvis billig sidespor materiale.

Kvaliteter af T1-11

Der er to klasser af T1-11 sidespor; krydsfiner og OSB. Krydsfiner er lidt dyrere end OSB men giver bedre ydelse og mere indstillinger for efterbehandling.

Indstillinger for efterbehandling

Krydsfiner T1-11 kan farves, eller primet og malet. OSB T1-11 skal være primet og malet. Begge produkter er det vigtigt at afslutte kanter for at forhindre vand fra iblødsætning og udvide produktet.

Udseende

T1-11 er et panel præget med lodrette kanaler, som giver det færdige produkt udseendet af grove sidespor.

Vedligeholdelse

Korrekt vedligeholdelse af T1-11 er afgørende for produktets ydeevne. Ufærdig, er produktet modtagelige for vandskader. Opretholder maling eller pletten på T1-11 vil holde vand fra iblødsætning i bestyrelsen og får det til at udvide. Pletten igen bør anvendes hver tre til fem år, og maling bør re anvendt efter ca. 10 år.

Ydeevne

Mens det er lidt dyrere, krydsfiner T1-11 har tendens til at udføre meget bedre end sin OSB modstykke. OSB, som består af en serie af træ flager bundet sammen med harpiks, er langt mere udsat for vandskade end krydsfiner.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com