Hvad er tændrøret forskellen på en græsslåmaskine?

April 30

Hvad er tændrøret forskellen på en græsslåmaskine?

Plæneklippere kommer i tre typer: benzin drevet, el og manuel (eller push plæneklipperen.) Nogle elektriske plæneklippere har magt ledninger, der tillægger afsætningsmuligheder og nogle batterier. Push slåmaskiner har ingen motor men et sæt af revolverende vinger drevet af et tandhjul hjul er tilsluttet. Benzin-drevne plæneklippere har forbrændingsmotorer i forskellige størrelser. Benzin-drevne motorer af alle typer har brug for en tændkilde så luft og benzin i flaskerne vil udfolde for at producere energi. Tændingen kilde er et tændrør.

Tændrør

Tændrør er forholdsvis enkel enheder opererer på elektricitet fra kører motoren. Det er ikke ganske evighedsmaskine, fordi en anden energikilde (trækker en start ledning, eller et batteri til nogle ridning slåmaskiner) er nødvendige for at starte motoren. Når motoren kører, men genererer det elektricitet til at forsyne tændrøret. Tændrøret skaber en lille åben elektrisk ladning inde i cylinderen til at antænde brændstoffet. Brændstoffet eksploderer og skubber de stempler, som drive en skakt dreje plæneklipper blade, drivhjulene på et ridning plæneklipper og gøre elektricitet til tændrøret. Så cyklus gentages.

Anode

Anoden er en lille post er omfattet af en metal tungen den ene ende af tændrøret. Når tændrøret er skruet ind i motoren, er anoden placeret inde i cylinderen huset. Anode har to dele: center elektrode (post) og jorden elektrode (tungen.)

Hul

Afhængigt af tændrøret behov for din plæneklipper motor, skal kløften mellem de post og tungen (center og jorden elektroder) være angivet en bestemt bredde. Hvis afstanden er for stor, vil den gnist, der er genereret i center elektrode ikke rejse helt til jorden elektrode. Hvis hullet er for lille, har gnisten ikke plads nok til at blive genereret med de nødvendige beføjelser til at antænde brændstoffet.

Kløften værktøj

Et simpelt værktøj bruges til at indstille tændrøret forskellen. En runde stykke metal har flere forskellige stykker wire knyttet. Hver ledning er forskellig tykkelse spænder fra én til seks millimeter. Et tændrør ordentlig hul er skrevet på emballagen. Brug den korrekte ledning til at åbne eller lukke hullet så wire passerer mellem elektroderne med ingen clearance.

Defekt hul

Forsendelse og ekspedition kan forårsage nye tændrør til få stødte og jorden elektrode til at flytte. Altid kontrollere hullet før du installerer nye tændrør. Hullerne kan få misadjusted ved at droppe tændrøret på sin jorden elektrode, af motorens varme forårsager jorden elektrode lidt flytte eller konstant bruge spise væk en del af jorden elektrode. Når anoden bliver tyndere, øges afstanden. Ved hjælp af værktøjet hul kan nulstille den korrekte afstand, men til sidst jorden elektrode vil bære og bryde. Når dette sker, Udskift tændrøret.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com