Hvad er tæppe rester?

September 6

Tæppe er evigt et populært valg for gulve. Det er varmt, det er behageligt, og den fås i et utal af stilarter og farver. Ofte, men en boligejer muligvis ikke installere et stort område tæppe, måske forsøger at erstatte en lille farvede del af tæppe eller blot ønsker en overkommelig område tæppe. Dette er hvor rest tæppe gør sin nytte tilsyneladende.

Definition

Gulvtæppe rester er stykker af tæppe af varierende størrelser tilovers efter store tæppe installationer er afsluttet. Væsentlige er tæppe rester madrester.

Fordele

Gulvtæppe rester er typisk langt mere overkommelig end tæpper købt af den kvadratiske fod. Da de er rester fra store arbejdspladser, gulvtæppe rester er prissat lavere og kan købes som en enkelt enhed.

Bruger

Gulvtæppe rester kan bruges som en alternativ løsning til dyre designer tæpper. De kan bruges til at udfylde et hul i gulvtæppe, hvis et apparat eller armatur er blevet flyttet, forlader en tom plads. De kan også bruges til at erstatte et dårligt slidt eller bejdset afsnit tæppe.

Køb

Næsten hver tæppe og gulvbelægning forhandler vil have et rum eller en del af butikken afsættes til rester. I modsætning til de små prøver af tilgængelige nye tæppe prismærket henne ved den kvadratiske fod, resterne næsten altid vises i en rulle på reoler eller stablet på gulvet og er anvendelig nemlig umiddelbar hjemtage. Du bare gå ind i enhver tæppe butik og bede om at se deres udvalg af resterne.

Installation

Gulvtæppe rester er installeret på præcis samme måde som traditionelle, større volumen tæppe. Tæppe rester skal være dimensioneret, eller klip, den præcise dimension kræves, underlaid med en skum opbakning og installeret på træ tæppe strimler med søm. Hvis anvendes som et område tæppe, kan tæppe rester være bundet på kanterne med en efterbehandling strimler og så blot lagt ovenpå et tæppe backer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com