Hvad er Tangential belysning?

June 27

Normalt, er en overflade af interesse oplyst af lysstråler, der strejke overfladen på 90 grader eller tæt på 90%. Tangential belysning er når han lys bjælker strike overfladen med en meget lille vinkel--lyskilden er placeret på den ene side af synsfeltet. Denne teknikker fremhæver små konturer og producerer lange skygger for små fremspring. Læger har fundet nogle nyttige programmer til tangential belysning.

Definition

Tangential belysning er når lys strejker den belyste overflade i en meget lav vinkel - lyset er lav til den ene side af den tændte overflade. Dette er gjort for at forbedre enhver lille imprefections på den ellers flade overflade. Skygger fra den tangental belysning fremhæve nogen små fremspring eller lavvandede konturer.

At finde små genstande

Når en lille genstand er gået tabt i et mørkt utilgængelige sted (ligesom under en seng) kan Tangential lys undertiden bruges til at finde det, som ved at sætte en lyskilde på jorden og på udkig efter de lange skygger. Små objekter tendens til at forsvinde, når den placeres på en samme farvebaggrund. Den tangerer light producerer en lang sort skygge. Dette vil ikke arbejde med et sort objekt på en sort baggrund.

Fysiske eksamener

Tangential lys bruges til visse lægeundersøgelser. For eksempel, når du undersøger halsen for begynder struma og andre spirende glandulær lidelser, bruger læger tangential lys. Denne belysning eksponere de små forskelle i overflade, der kan betyde forestående problemer.

Minimere lys forurening

I Europa er mange udendørs artefakter tændte for nat visning. Når det blev klart, at den fortsatte eksponering for kunstige lys var skadeligt artefakter, var belysningen skiftet til tangential belysning, så artefakter skal være klart synlige med et minimum af direkte belysning.

Plastic Surgery før eksamen

Når du planlægger en plastikkirurgi, lavet en contour område kort med tangential belysning. Der er ingen anden måde at få et klart billede af hvordan musklerne lå under huden. Jo klarere kirurgens billede er af hvad lægger under huden, jo mindre destruktive indsnit vil være.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com