Hvad er Thermolite isolering?

June 5

Hvad er Thermolite isolering?

Når det kommer til opholder sig varm i subfreezing temperaturer, folk har tendens til meget afhængige af teknologi. Den menneskelige krop er ikke designet til at holde varmen uden en ekstern lag. Thermolite isolering er en opfindelse brugt i tøj designet til at give let varme i koldt vejr.

Historie

DuPont forskere er krediteret med at opfinde Thermolite. Under opfindelse skal de så til natur og indså, at isbjørne hule hår holder dyrene varme. Forskerne brugt dette aspekt i deres arbejde til at udvikle en let, fleksibel materiale, der ville holde sine brugere varm i kølig situationer. Den nuværende producent af Thermolite produkter er Advansa.

Kvaliteter

Thermolite isolering indeholder hule-core fibre med et større areal end andre tekstiler. Denne kvalitet er designet til at fremskynde processen med at flytte fugt fra hud til stoffets eksteriør overflade så det kan fordampe på en accelererende. Den bedste måde at holde varmen er at klæde sig i lag tøj. Thermolite isolering fabrikanten anbefaler at bruge en Thermolite tøj element som en mid layer, når iført sådan et element af tøj. Selv når Thermolite er vådt, det efter sigende fortsætter med at holde sine bæreren varm og tilføje ikke overvægt. Stoffet også er designet til at give bæreren næsten fuld bevægelse.

Kvaliteter

Hver klasse af Thermolite isolering er designet lidt anderledes og til forskellige formål. Thermolite ekstra er designet til at være robust og have en blødhed og fylde ligner ned fjer. Thermolite Micro er lavet til at tilbyde kompakt, letvægts komfort, selv når de er våde. Thermolite Plus er for udvidet slid i subfreezing betingelser. Thermolite aktiv er lavet til at gøre det muligt for den største mængde bevægelse blandt produktets kvaliteter. Thermolite Extreme er designet til at give så meget varme som muligt, herunder i de koldeste betingelser.

Bruger

Thermolite Plus, Micro og ekstreme kvaliteter er brugt i en række af beklædningsgenstande, herunder jakker, strømper og handsker. Thermolite aktiv-grade stof anvendes i skitøj og Thermolite ekstra bruges i soveposer. Thermolite isolering er brugt i støvler, også.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com