Hvad er tømmer standardstørrelser?

February 19

Tømmer kommer i to typer: ru og klædt. Groft tømmer er endnu ikke blevet slebet og glattede til brug. Standardstørrelser for ru træ kaldes også de nominelle dimensioner. Overflade træ, også kaldet "klædt" træ, er blevet slebet og glattes. Derfor kan det være klædt på en eller begge sider. Klædt træ er lidt mindre end den rå tømmer størrelse hvorfra det blev behandlet; men det er stadig omtales af den nominelle træ størrelse. Standard tømmer tykkelser er målt i inches eller fjerdedele af en tomme.

Terminologi

Bestyrelser refererer til træ, mindre end 2 inches tyk. Dimension er betegnelsen for træ mellem 2 og 5 inches tyk. Tømmer henvise til træ, der er mindst 5 inches tyk. Standard tømmer længder er i 1-fods længder op til 6 fod lang. Efter dette tidspunkt ændres den standard længde til 2-mund-trin, begyndende med 8 fod lange.

Standard tykkelser

Standard tømmer tykkelser kommer i 1, 2, 4, 6 og 8 inches. 1-tommer og 2-tommer tykkelser er generelt bruges til bestyrelser mens 4-tommer tykkelser bruges til stillinger og strukturelle understøtter og 8-tommer tykkelser der anvendes i landskabspleje, f.eks støttemure. Ifølge "Hvordan til at bygge din egen drivhus" af Roger Marshall stige"længder 2-fods ad gangen startende fra 6 fod." Så dybest set, den standard 2 x 4 bord er en 2 fod af 4 fods kvadrat af ru træ.

Kvartal betegnelsen System

Ifølge "At lave kabinetter & bygget-ins" af Sam Allen, kan "tykkelsen af en barsk cut bestyrelsen udpeges af et system kaldet betegnelsen kvartal; den nominelle tykkelse er udpeget i fjerdedele af en tomme." Derfor, 1-tommer-tykke grove boards kaldes 4 af 4s." I dette system er en 6/4 1,5 inches tyk.

Forarbejdning Dimension ændringer

Disse standard tykkelser er for de ru træ størrelser. Klædt træ behandles fra ru træ, hvilket resulterer i færdige træ bliver tyndere eller smallere end den ru træ, hvorfra det blev forarbejdet. Ifølge "Audel komplet bygningskonstruktioner" af Mark Richard Miller, Rex Miller og Eugene Leger, "det velkendte citerede størrelse 2 x 4 henviser til en ru eller nominelle dimension, men den faktiske størrelse som tømmer er klædt er 1 ½ inches x 3½ inches". Klædt tykkelse er ½ tomme til ¾ tommer smallere end den nominelle dimension. Klædt bredden er 5/16 til ½ tommer smallere end den ru dimension. Tykkelsen tabte til efterbehandling afhænger af, om en side eller begge sider af tømmer er færdig.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com