Hvad er tømrer bier?

April 8

Tømrer bee ligner en humlebi, angreb som en hveps og boringer som en termite, hvilket gør det mindre end populære insekt. Tømrer bee er uglesete for sin dive-bombing adfærd som sine skader på boliger og ejendomme. Men Tømrer bee også har en vigtig opgave i økosystemet og er et relativt uskadelige insekter til at beskæftige sig med.

Identifikation

En tømrer bi er op til en tomme lang og ligner en humlebi. Thorax Tømrer bier er dækket i gule, orange eller hvide hår, mens maven er en nøgne, skinnende sort. Den kvindelige Tømrer bi har en sort hoved og en stinger. Den mandlige Tømrer bi har ingen stinger og har hvide markeringer på hovedet. Tømrer bier har tætte behåring på deres bagben.

Betydning

Selvom Tømrer bier bygge deres reder i træ strukturer, spiser de ikke træ. Ligesom Humlebier og honningbier, tømrer bier lever af blomster, indsamle pollen og nektar for deres unge. Dermed pollinates bien vores blomster, træer og afgrøder. Tømrer bee er ofte afvist som en pest, men det er også et insekt, der hjælper med bestøvningen.

Adfærd

Tømrer bier er ensomme insekter, der opstår i April eller maj. Den kvindelige Tømrer bee boringer i blødt træ, hvilket efterlader et hul, der er næsten en halv tomme i diameter. Hun tunneler i for en tomme, imod korn, før dreje 90 grader til tunnel med korn. Hun vil normalt bygge mellem seks og otte kuld kamre i sin rede. Hun kammerater i foråret før han vendte tilbage til hendes reden til at klargøre hver af hendes yngel kamre med en kugle af pollen og regurgitated nektar. Hun derefter lægger et æg på denne kugle før afskærme salen. På dette punkt, dør hun. Larverne derefter udklækkes, foder og fremstå som voksne i sensommeren før han vendte tilbage til reden til at ligge i hi.

Misforståelser

Den mandlige Tømrer bee findes ofte svinger omkring tagskægget af bygninger. Ud af nysgerrighed eller territorialprincippet, han ofte dyk på mennesker og skræmmer dem. Bi er specielt tiltrukket af hurtige bevægelser og vil flyve tættere som du forsøger at vinker ham væk eller dart væk fra ham. Trods sin tilsyneladende aggressiv adfærd er den mandlige Tømrer bi ude af stikkende du. Kvinde, der kan stikke, er mere føjelige og normalt tilbringer sin tid indsamler nektar eller bevogte sin rede. Hun vil normalt kun sting hvis hun føler sig truet.

Advarsel

Indledende Tømrer bee reden er normalt ikke som skadelige for træ strukturer. Men kvindelige bier ofte forsøge at undgå at arbejde med at opbygge en ny rede og vil ofte vende tilbage til en allerede udgravet en til at gøre nogle remodeling. Over tid kan dette gøre nogle skader på træ strukturer. Derudover gå Tømrer bier til indgangen af reden at defecate og kan pletten ydre vægge en gul farve. Hvis Tømrer bier ikke skader træet, kan spætter når de kommer til feed på de støjende larver. Maleri udsat woods kan forhindre en tømrer bee angreb. Oliebaseret maling er mere modstandsdygtige over for bier end vandbaseret maling. Hold øje med reden bygning i foråret. Du kan forsegle indgangen, hvis du finder en rede i gang. Hunnen vil ikke tunnel ud men vil dø i reden.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com