Hvad er Torx skruer?

September 12

Hvad er Torx skruer?

Traditionelle Phillips og standard skruehoveder er tilbøjelige til vridning og overflade erosion når alt strammet. For at bekæmpe dette problem, Camcar Textron--opfundet en industriel producent--en ny skrue-hovedet systemet kaldet Torx. Skruer og bits i Torx systemet bruge stjerne-formet hoveder, giver mulighed for kraft skal distribueres til flere punkter i skruehovedet end i traditionelle systemer.

Torx skruer i forhold til andre skruer

To almindelige traditionelle skrue typer--Phillips og standard skruer--ofte blive skæv hvis for meget pres er anvendt. Dette sker også, når den rigtige skruetrækker ikke bruges til at installere dem, og når de er fjernet fra en vinkel. Torx skruer typisk har en dybere sokkel og kan ikke fjernes fra en vinkel på grund af deres seks dobbeltsidet fordybninger. Torx skruer kan installeres og fjernes med Torx skruetrækkere eller med bit-drivere bruge Torx skrue bits. Torx skruer bits er nummereret for at svare til Torx bits. Fælles Torx størrelser spænder i stigende rækkefølge fra T1 til T50.

Torx skruer i computere

Torx skruer er almindeligt anvendt i computere og netværksenheder. Harddiske har ofte Torx bits til at fastgøre deres covers og holde deres pladerne i stilling. Torx bits findes i computere er som regel små, spænder fra størrelse T4 til størrelse T10. Computer Reparation kits omfatter Torx bits og bit drivere til denne grund. Andre computerkomponenter, der nogle gange bruger Torx bits omfatter centralenhed monteringssystem og optiske drev.

Torx skruer i køretøjer

Nogle dele i køretøjer udnytte Torx skruer. Sikkerhedsseler bruge ofte Torx skruer og bolte, der kan afskrække chauffører fjerne Bælterne fra deres køretøjer. Bælte spændet systemer i køretøjer også bruge Torx skruer og bolte, da store mængder af pres er nødvendigt i deres fjernelse. Steering hjul er en anden komponent på køretøjer til almindeligt udnytte Torx skruer.

Torx skruer forbrugerelektronik

Forbrugerelektronik bruge ofte Torx skruer til at fastgøre deres dækker små dele. Torx skruer kan foretrækkes af elektronik producenter, fordi de giver en mere præcis installation på små skæl. Torx skruer kan findes i spil-systemer, bærbare musikafspillere og mobiltelefoner. Værktøjskasser til mobiltelefoner og anden elektronik består undertiden udelukkende af Torx bits og en bit driver.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com