Hvad er trappe slidbane tilbage?

September 29

Hvad er trappe slidbane tilbage?

Den standard trappe består af tre hovedkomponenter: stringere fungere som rygraden i strukturen støtte slidbaner, der du træde på og stødtrin, der dækker forskellen mellem hver slidbane. Afhængigt af placeringen af trappen, slidbanen kan eller kan ikke indeholde et afkast. Indvendige trapper er langt mere tilbøjelige til at have slidbane afkast end udvendige eller dæk trapper.

Identifikation

Trappe træde tilbage, også benævnt forkant, er den færdig kant knyttet til den slidbane, der strækker sig ud over Riseren og, om nødvendigt, over den side eller sider bør trappen har én eller begge sider fra en væg.

Funktion

Dets vigtigste funktion er kosmetisk, men det er også en sikkerhedsfunktion, som det fjerner ru, ufærdige kanten efterladt, da en slidbane er skåret til størrelse.

Typer

Slidbane returnerer fås i en bred vifte af stilarter og kan være skræddersyet lavet ved hjælp af et vilkårligt antal router bits til at forme dem. Standard form er en glat, gradvist afrundet kant, men beading, Roman Ogee og intensiveret kanter er også almindelige.

Fabrikken tilbagevenden slidbaner

Slidbaner kan købes med afkastet allerede knyttet, hvilket sparer både tid og arbejdskraft, men vil sandsynligvis begrænse typen af tilbagevenden til den standard afrundet kant. Når købe pre vedlagte retur slidbaner, først afgøre, hvilken side af din trappe, hvis nogen, er mod væggen. Højre tilbagevenden slidbane (med venstre ufærdige), venstre tilbagevenden slidbane (modsat) og dobbelt afkast slidbane (begge sider færdige) er alle kommercielt tilgængelige.

Brugerdefinerede tilbagevenden slidbaner

Afkast kan også føjes til eksisterende slidbaner som støbning. Simpelthen Vælg en længde af afkast, der svarer til tykkelse og type af træ som slidbanen, jage (form) som ønskede, tilskåret i længde og tillægger slidbanen ved hjælp af en kiks og lim join eller en finish sømpistol.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com