Hvad er tre eksempler på blomstrende planter?

January 7

Med mere end 250.000 arter fyldes blomsterplanter op omkring 90 procent af alle planter, ifølge Life Sciences department på Palomar College. Selv om vi ofte tænker på blomster med hensyn til deres æstetiske skønhed, har blomstrende planter i almindelighed en meget større indflydelse på verden. I virkeligheden, kommer mange af de fødevarer, vi spiser dagligt fra blomstrende planter.

Daisy

Bellis annua, eller den fælles daisy, gives almindeligvis som et symbol på barndom uskyld. Fælles Tusindfryd opstod i Europa, men nu vokser i hele Nord- og Sydamerika. Ifølge Hudson Valley bryllupper er navnet en kombination af "dagens øje," fordi deres kronblade tæt over deres center hver nat, derefter åbne igen i morgen. Tusindfryd er et medlem af solsikke familien, videnskabeligt kendt som Asteraceae, som med næsten 24.000 arter er den største familie af dækfrøede planter. Andre planter i solsikke familien omfatter Mælkebøtter, tidsler og solsikker.

Orchid

Der er omkring 20.000 arter af orkideer, at gøre orkidé familien, også kendt som Orchidaceae, den næststørste familie af dækfrøede planter. Deres blomster er forskellige, at have en bred vifte af farver, former og størrelser. Ifølge Teleflora vokser de fleste orkideer faktisk på toppen af andre planter, selv om de ikke parasitter. Nogle af de mest almindelige orkideer er cattleya, cymbidium, dendrobiums, phalaenopsis og vanda. En af de få typer af orkideer vokset til forbrug er vanilla, hvis uddrag stilles i fødevarer aroma.

Pea plante

Ikke alle blomsterplanter er kendt især for deres blomster. Pea plante eller Pisum sativum, er en blomstrende plante kendt for frø af dens blomster æggestokke, ærter. Det er et medlem af familien ærteblomstfamilien eller Leguminosae, som i daglig tale omtales som bælgplanter, bønner eller ærter familie. Med mere end 18.000 arter er dette den tredje største familie af dækfrøede planter. Andre planter i familien også producere almindelige fødevarer som bønner, sojabønner, jordnødder og lakrids.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com