Hvad er tre måder til at blødgøre vandet?

February 16

Hårdt vand i husstanden har en indvirkning på alle rengøringsopgaver og energiforbrug. Det kan forårsage tøj ser nusset efter hvidvaskning, efterlade en film på brusebad døre og vægge og forårsage dishware og briller Se spottet efter tørring. Hårdt vand forårsager også sediment oprustning i vandvarmere, væsentligt øge mængden af energi, der forbruges i varme- og bekostning.

Ionbytning enheder

Ionbytning enheder er apparater, der kan installeres i din VVS. De bruger natrium for at udveksle ioner med mineraler i vandet, effektivt at fjerne dem fra vand og opbløde det. Vekslere også fjerne problemet med "skala" eller mineralforekomster i rør og vandvarmere forårsaget af hårdt vand. Nogle mennesker vælger at omgå køkkenvask, således at sporstoffer nødvendige ernæring kan stadig indgå i madlavning. En vand service professional kan analysere dit vand og installere en enhed for effektiv brug i dit hjem.

Calgon og Sal Soda

Tilføje Calgon vand-blødgørende agent eller sal soda vaskesoda til tøjvask eller retter. Bruge dem til at gøre enkelte rengøringsopgaver lettere og undgå skummelt udseende tøj og plettede retter, især hvis du ikke har en ionbytning enhed installeret. Følg anvisningerne på pakken for de bedste resultater.

Magnetiske afkalker

Magnetiske Afkalkningsanlæg Fjern ikke kemikalier fra vandet. De blødgøre vandet ved at overføre en elektrisk ladning til hårdt vand ioner, som det passerer gennem enhedens felt. I modsætning til ionbytning enheder afhængige ikke de natrium at blødgøre vandet. Disse enheder har vist sig for at være effektivt i industrielle og kommercielle applikationer, men deres effektivitet afhænger rør vand flow-hastighed, mængden af hårdhed i vandet og sammensætningen af kemikalier i vandet. Derfor konsultere en professionel for at sikre denne metode er egnet til dit hjem før installation.

Overvejelser

Hvis du overvejer at installere en ionbytning enhed, overveje at gøre så tilføjer salt til din vandforsyning og reducerer nogle nødvendige for ernæring sporstoffer. Derfor vælger folk ofte at omgå køkkenvask, når du har installeret enheden. Derudover kan blødgjort vand ikke anbefales til brug i vanding græsplæner, haver og potteplanter på grund af natrium. Bruge destilleret vand i dampstrygejern eller fordampningsemissioner kølere af samme grund. Disse enheder kan ikke være hensigtsmæssigt for mennesker med hjerte- eller kredsløbssygdomme betingelser.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com