Hvad er trinene for at gentegner et badekar?

December 30

Hvad er trinene for at gentegner et badekar?

Et badeværelse remodeling projekt kan være dyrt, men genveje kan holde din remodeling omkostningerne. I stedet for at erstatte dit badekar, kan du gentegne det til et nyt look. Det er ikke en vanskelig opgave, men det kræver en række trin, der skal følges for at få arbejdet gjort ordentligt.

Rengøring

Selvom du vil fratage overfladen og genfremstille det, ønsker du stadig at starte projektet ved at rense ud af din balje. Rengøring fjerner glatte væsker, såsom sæbe og shampoo, der kunne gøre du mister dit greb mens du arbejder. At fjerne resterne også gør slibning og den anden skridt en smule lettere.

Fjerne Hardware

At fjerne hane, brusehoved, giver sæbeskål og anden hardware, der ikke er knyttet til karret dig en god mulighed for at forbedre dit badekar opgradering med ny hardware.

Reparationsarbejde

Inden slibning dit badekar, kan du udfylde eventuelle revner og huljern, der har udviklet sig over årene med glasfiber kit. Du skal tillade glasfiber til at hærde natten over før du kan fortsætte til slibning. Glasfiber spartelmasse vil ikke udvide, så gælder det med en spartel til at sikre, at du udfylder alle revner og huljern helt.

Slibning

Bruge en palme sander til at fjerne oversiden af maling. Palm sander vibrerer for at skabe en mere ensartet slebet overflade og er lettere at styre. Hvis du har en glasfiber badekar, behøver du ikke at slibe det, men porcelæn, fliser og jern badekar skal slibning.

Kemiske lim

Uanset hvilken materiale dit badekar er lavet fra skal du anvende et lag af kemiske lim til at sikre, at malingen bliver overholder ordentligt på overfladen af karret. Du kan finde badekar maling lim på alle lokale maling eller hjem forbedring butik. Tillad limen tørre i 10-15 minutter før du anvender maling.

Anvende Paint

Den mest almindelige overfladebehandling når lakering badekar er en acryl polymer belægning kendt som EP-akryl, ifølge webstedet reparation hjem. Det tilbydes af flere forskellige producenter i en række farver og det giver den glat og holdbar finish, der er fælles for badekar. Anvend maler tape omkring arbejdsområdet at forhindre maling fra at få på dine vægge eller enhver overflade, som du ikke ønsker, malet. Anvende den første frakke, og lad det derefter til tørre natten over før du anvender en anden frakke. Der er ingen grund til at sætte et lag af kemiske lim mellem frakker af EP-akryl.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com