Hvad er Type 6 tæppe?

December 2

Tæppe begynder som en fiber, der er omdannet til garn og derefter tuftede eller vævet. Type 6 refererer til en almindelig type af nylon fiber anvendes til fremstilling af visse typer af tæpper. Nylon er blandt de dyreste tæppe fibre tilgængelige, men det er den bedste performer med hensyn til holdbarhed og modstand mod falmning.

Og skriv 6 6,6 Nylon

Nylon er en råolie-baseret syntetisk stof opfundet som et alternativ til silke. Næsten alle nylon er enten type 6 eller skriv 6,6 nylon fiber. Type 6 nylon er dannet gennem Co polymerisering af caprolactam, en 6-kulstof molekyle. Type 6,6 nylon fiber er dannet ved reaktion mellem adipinsyre syre og kan diamin, som begge har 6 kulstofatomer, deraf navnet "6,6." Hver fiber giver lidt forskellige kendetegn med hensyn til ydeevne. Type 6,6 giver større smudsafvisende evne end type 6 og har et lidt højere punkt, smelter. Type 6 er dog overlegne i elastisk opsving, evnen til at være farvet og modstand af nedbrydning fra sollys.

Fremstilling

To typer af type 6 nylon fiber garn, korte og bulked kontinuerlig glødetråden (BCF), der bruges i tæppe gør. Korte syntetiske Garner er produceret i korte længder. Disse er spundet og snoet til formular længere tråde, før de er tuftet i tæpper. BCF Garner er lange filamenter af type 6 nylon fiber, der er stablet sammen. Korte syntetiske Garner giver mulighed for mere stil fleksibilitet, herunder evnen til at producere fløjlsagtig Plys tæppe eller shag eller kabelslået teksturer. BCF fibre kaste ikke efter installationen, mens korte syntetiske Garner har tendens til at kaste for en kort tid.

Profferne

Skriv 6 nylon fibre er resistente over for slid og slitage og foråret tilbage til deres oprindelige form. Type 6 nylon er det stærkeste fiber til tæpper, hvilket gør den ideel til travle husholdninger. Det kan være syre farvet eller løsning farvet, og modstår fading på grund af udsættelse for sollys. Mens det er brandfarligt og fibrene smelte under direkte flamme, denne type af tæppe fiber brænder langsomt og er typisk selvslukkende.

Ulemper

Trods deres mange fordele, tæpper fremstillet af type 6 nylon fiber har nogle ulemper. Type 6 nylon er smeltet af stærke syrer, såsom saltsyre, som er fundet i nogle rengøringsmidler, og det er let plettet af syre farvestoffer findes i mange fødevarer og drikkevarer. Type 6 nylon fiber er også sårbare over for misfarvning af klor blegemiddel og er udsat for statisk, medmindre det er givet en antistatisk behandling.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com