Hvad er typerne af boligopvarmning Oil?

January 6

Forskellige typer af hjem fyringsolie er udviklet gennem en proces af destillation og raffinering af råolie eller olieprodukter, boret fra mange kilder over hele verden. Bolig forbrugerne kan vælge mellem flere brændselstyper og overveje faktorer som omkostninger, udbytte og potentielle virkninger af brændende hver brændstoftype.

Biobrændstof

Hjem fyringsolie er nu tilgængelig fra biobrændstof selskaber, der fremstiller olie fra planteolier og animalsk fedt. Denne olie er genereret delvist ved hjælp af biprodukter fra andre industrielle processer, såsom kasserede vegetabilske og animalske dele fra fødevareforarbejdningsvirksomheder. Brænding biobrændstoffer er en måde, at forbrugere kan købe et alternativ til traditionelle oliebaserede boligopvarmning olier.

Diesel vs hjem-opvarmning

Der er en forskel mellem dieselolie du købe på tankstationen og brændselsolie ("No. 2 olie") du køber til boligopvarmning. Dieselmotor brændstof har ikke et farvestof og er omfattet af føderale og statslige brændstofafgifter. Hjem fyringsolie er den samme type olie, men det er farvet rødt vises forskellige og beskattes ikke til hjem-varme formål. Hjem opvarmning brændselsolie også kan ikke behandles for at reducere emissionerne på samme måde som brændstof til køretøjer.

Kerosenes

"Nr. 1" olie er en raffineret olie, der er renere end No. 2 olie. Petroleum er en type af No. 1 olie, der er også filtreret for at gøre en renere produkt. Jet brændstoftype A er den reneste form for Petroleum (undtagen lampeolie) hvorfra vandet er fjernet og der er blevet filtreret mange gange. Petroleum er almindeligt anvendt til varme hjem i USA, i hele-hjem ovne eller i Petroleum-brænding til rumopvarmning.

Varme olie udbytte

Forbrugere kan overveje, hvilken type boligopvarmning olie til at købe til deres hjem baseret på hvor meget energi det udbytter. Ifølge Oregon State University Extension Service, brugt vegetabilsk olie (biobrændstoffer) udbytter omkring 120.000 BTU/gallon, benzin (for køretøjet forbrug) udbytter ca 125.000 BTU/gallon og diesel udbytter ca 139,900 BTU/gallon. Rapporten viste også, at naturgas var billigere pr. enhed end boligopvarmning oil.

Boligopvarmning oliekilder

Det amerikanske Department of Energy's Energy Information Administration fastholder forbrugeroplysning, der vil hjælpe bolig forbrugerne at træffe et informeret valg om boligopvarmning brændstof. Vores varme olie kommer fra indenlandske raffinaderier og olie importeret fra andre lande. Hjemmet fyringsolie tilhører familien "destillat brændselsolie" af produkter. De udskibes til USA via pramme, rørledninger, tankskibe, jernbane biler og lastbiler. Større kilder af destillat import er fra Venezuela, Canada og Jomfruøerne. Amerikanske raffinaderier har en begrænset kapacitet for destillation olie til boligopvarmning, men VVM bemærker, at nogle olie gemt under sommeren og efteråret fordeles til forbrugerne om vinteren.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com