Hvad er udvidet polystyren isolering?

April 25

Hvad er udvidet polystyren isolering?

Ekspanderet polystyren isolering er en af nogle få typer af polystyren isolering. Den andre primære type er kendt som ekstruderet polystyren isolering og er fremstillet i henhold til en anden proces. Ekspanderet polystyren isolering er en lukket celle skum, der findes i mange former og er en af mange effektive muligheder du har når isolering af en bygning.

Polystyren

Polystyren er en meget almindelig type af plast, der anvendes i hundredvis af hverdagens applikationer. Det er en polymer, vinyl, og det er ekstremt nyttigt på grund af den måde, at forskere kan tilpasse og form den til at arbejde for så mange forskellige applikationer, herunder isolering. Polystyren ses hele tiden i ting som pakning skum og æg kartoner. Det materiale, der anvendes til form isolering har mange egenskaber til fælles med disse produkter.

Formularer

Ekspanderet polystyren isolering er tilgængelig i flere forskellige former. Nogle gange, ser det ud som et bræt. Det er også fremstillet i en blok form. Betonblokke er undertiden bruges strukturelt og giver samtidig isolering. Ekspanderet polystyren skum er placeret i midten af betonblokke til at øge effektiviteten af isolering leveret. Præfabrikerede paneler med en isoleret kerne er også fyldt med polystyren isolering.

Ekspansion

Det er den ekspansion proces, der adskiller EPS fra de andre typer af polystyren isolering. Når du bryde ud en bestyrelse lavet af EPS, vil du se, at det er opbygget af mange små bolde af skum. Dette er opnået under en proces, hvor gas er blandet med den base plast. Efter blanding gør varme gas udvider, som danner den lukkede cellestruktur i skummet. Under denne proces, kan skummet ske i enhver form, fabrikanten kræver, gør det muligt at gøre isolering i mange forskellige endelige former.

R-værdi

Alle isolerende produkter er tildelt en værdi, der angiver, hvor effektivt de isolere. Dette er kendt som en r-værdi. Ekspanderet polystyren isolering har en r-værdi, der er cirka 4.0 pr. tomme. Det betyder, at per inch, det er en mere effektiv isolering end andre produkter såsom blæst i cellulose isolering. En højere F-faktor betyder lavere energiomkostninger og en grønnere hus. En anden grund til, at EPS-isolering bruges er fordi det ikke nedbrydes med tiden. Isoleringen ikke bosætte sig ud som løs produkter eller hænge over tid som batt isolering kan. R-værdi forbliver den samme for så længe produktet er på plads.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com