Hvad er værdien af Gien keramik?

April 22

Hvad er værdien af Gien keramik?

Gien fajance fajance er højt respekteret blandt antikke samlere, og kendere af moderne porcelæn. Dens værdi kan bestemmes baseret på en række faktorer, fra sin ønskelige på markedet til stil, tilstand og alder af enhver given stykke.

Historie

Faiencerie de Gien blev grundlagt i 1821 af en englænder, Thomas Hall, der ønskede at indføre engelsk fremstillingsteknikker til Frankrig. Selskabets oprindelige fokus var på funktionelle, dagligdags fajance, men skiftede hurtigt til finere, mere kunstnerisk stykker. Gien moderne porcelæn understreger overdådige design samtidig bevare den traditionelle fajancer glasur teknik.

Antikke samleobjekter

Fordi Gien regnes blandt en af de vigtigste producenter af faience fajance, er antikke stykker i god stand meget værdifulde. Mere ønskeligt stykker omfatter større dekorative elementer som Italianate urner, som kan hente mere end $1.500 og sjældne servering retter emblazoned med familie kamme, som kan bringe i så meget som $900.

Moderne porcelæn

Moderne Gien porcelæn er high-end Kina, og dens mest almindelige motiver er håndmalede lys florals. Faienceries de Gien frigiver en Noel-tema samling af plader og krus hvert år; 2010 samling spænder i pris fra $46 til $120. Forhandlere af tidligere samlinger kan forvente et beskedent overskud.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com