Hvad er vandlås for et skrald bortskaffelse?

March 28

Selv om teknisk set ikke var en del af garbage bortskaffelse, er afløb fælder en meget vigtig del af VVS i ethvert hus. Afløb fælder Sørg for at vandet har et sted at gå efter det er brugt, og de hjælper Sørg for der gasser du ikke ønsker kommer igennem afløbet i opholdet hus ud af dit hus. Og selvom det er den letteste del af systemet til at blive tilstoppet, med lidt viden også er nem at lave.

Misforståelser

En vandlås er ikke en del af garbage bortskaffelse. En vandlås er faktisk en del af VVS-system, der holder affald bevæger sig gennem systemet i én retning og forhindrer sikkerhedskopiering af spildevand gasser i dit hus. Alle huse med moderne VVS har afløb fælder. Ikke alle huse har skrald afhændelse.

Funktion

Afløb fælder er faktisk en del af afløbet, affald, vent (DWV) VVS-system i et hus. Afløb hente vand fra dræn, brusere og -bade; affald linjer indsamle fra toiletter; og lufte linjer udluftningsanordning spildevand gas og hjælpe med at sikre nødvendige lufttryk for systemet. Fælde en del af afløbssystem er beregnet til at hjælpe med at sikre, at lugte fra linjerne udluftning ikke gør deres vej tilbage op af afløbsrør og ind i huset.

Typer

Der er to forskellige typer af afløb fælder. Hvilken slags fælde bruges er helt afhængig af hvor i huset fælden er ved at blive udnyttet. Hvis røret trænger ind i væggen, vil det bruge en P-fælde. Hvis røret rejser under gulvet, vil det bruge en S-fælde.

Betydning

Uanset hvilken slags fælde du taler om, dens formål og effekten vil være den samme. Spildevand luft vil ikke kunne lufte tilbage ind i dit hus, og du vil ikke have at beskæftige sig med nogen ubehagelige lugte i dit hus. Denne effekt er genereret takket være krumning af røret, selv. Når røret er brugt, vandet strømmer gennem den buede område. Når vandtrykket er slået fra, vandet forbliver i området fungerer som et segl til at forhindre enhver gas fra strømmer tilbage gennem rørsystemet. Kurven fælder vand i rør og stopper enhver potentiel luft flow---derfor navnet, "dræne fælde."

Advarsel

På grund af kurven af fælden er fælden det nemmeste sted i et afløbssystem at få fyldt op. Heldigvis, i de fleste tilfælde er det let tilgængelig og let at fjerne. Før du Skru trap fra resten af afløbssystemet, så sørg for du lægger ned håndklæder eller helst en spand under fælden at fange enhver vand, der vil sandsynligvis lækage fra fælden når du fjerner den.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com