Hvad er Vase fyldstof?

September 13

Hvad er Vase fyldstof?

Vase fyldstoffer kan tilføje farve for at rydde glas vaser samt yde støtte til lange genstande, som blomst stængler, der placeres i vasen. Typiske vase fyldstoffer omfatter marmor, glasperler, glat sten eller småsten og groft sand. Vaser, der ikke indeholder vand kan bruge materialer som tørrede botaniske, nødder, bønner, frø bælg, tørret pasta og andre genstande som vase fyldstoffer.

Blomstervaser

God vase fyldstoffer til blomster skal være vandfast og stor nok til at stabilisere blomsterne, men lille nok så fyldstof kan du indsætte blomst stængler. Kuglerne er et godt valg, fordi deres runde form gør det nemt at stikke blomst stængler gennem til bunden. Klar eller farvet glas kan tilbyde et kreativt touch. Virkelig høje stængler, at placere en håndfuld øre eller andre tunge, flad fyldstoffer på bunden for at hjælpe med at holde vasen fra vælte.

Dekorative fyldstoffer

Klart vaser er klædt med næsten enhver type af vase fyldstof. River sten, muslingeskaller og farvede glas småsten tilføje en dekorativ touch. Strand glasset gør en attraktiv vase fyldstoffer og kan anvendes i tørre vaser eller vaser fyldt med vand.

Mad

Tørret hæfteklammer som kaffebønner og pasta er attraktive vase fyldstoffer. Bønner fra en tørt gods butik kommer i en bred vifte af former, farver og størrelser. Hårde slik som slikkepinde er sjovt at bruge. Større nødder valnødder og paranødder gøre for en interessant ændring af tempo.

Plast

En bred vifte af plast objekter gøre interessante og farverige vase fyldstoffer. Kigge efter billige varer, ikke der er for fladt, så de vil udfylde vasen pænt uden stabling. Anden farve legoklodser og små dimestore legetøj gør interessant viser. Du kan endda bruge små dukker eller udstoppede dyr som vase fyldstoffer. Ved juletid bruge brug lille træ ornamenter--i påsken plast påskeæg.

Voksende indendørs

Paperwhites og lille bambus planter som kan dyrkes indendørs i vaser. God vase fyldstoffer vil tillade rødder at trænge ind, så rundt glasperler eller kugler er et godt valg. Klart glas tillader dig at se rødderne som de vokser og har en slående effekt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com