Hvad er venetianske Scavo glas?

April 8

Hvad er venetianske Scavo glas?

Der er uendelige muligheder og valg, når du vælger glas inventar og andre glasværker. Venetianske scavo glas giver et forsigtigt forvitret look på glasset, der Blødgør lys og tilføjer til den overordnede generelle appel af stykke glas. Venetianske scavo glas er ved at blive et populært valg på glas-markedet.

Definition

Venetianske i titlen angiver blot, at oprindelsen af denne glas efterbehandling teknik er Venedig, Italien. Scavo glas indikerer, at glasset gik gennem et bestemt glas efterbehandling teknik.

Produktion teknik

En særlig ætsende kemisk bruges på overfladen af stykke glas til at opløse del af finish til at give det en ætset eller korroderede look. Dette glas har normalt en jernoxid finish.

Visuelle aspekter

Dette glas efterbehandling teknik bruges til at gøre overfladen ser gamle, som om det var forvitret eller begravet i en lang periode. Når denne type af glas finish anvendes til belysning turneringsplaner, giver det en økologisk, blødt udseende af lys.

Hvor kan man finde venetianske Scavo glas

Venetianske scavo glas stykker findes i mange lampen butikker, glas butikker og mange online forhandlere. Med populariteten af denne type af glas, er det mere let tilgængelige.

Bruger

Denne type af glas bruges oftest med lysarmaturer og lamper. Det kan også bruges med glas vaser, glas stemware, skåle og dybest set enhver andre glasvarer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com