Hvad er vertikalskæreren tages i brug en græsplæne?

October 4

Hvad er vertikalskæreren tages i brug en græsplæne?

Vi kan alle misunder, den frodige græsplæne i det grønne-thumbed gartner og smukt manicurerede græsset af golfklubben. At opnå lignende resultater i vores egne haver kommer til at ansætte de samme færdigheder og ekspertise af gartner og grønne keeper. Vertikalskæreren tages i brug græs er en enkel, men vigtig opgave at fjerne strå og forbedre græss evne til at vokse. For de bedste resultater kræver det de rigtige værktøjer og teknik, ansat på den rette tid af året.

Proces

Græs udklip fra klipning vil i sidste ende rådne og vende tilbage til jorden. Nedbrydning tager tid men gentagen slåning vil blot tilføje mere materiale og kan snart bygge ind i en tæt stråtag. Vertikalskæreren tages i brug en græsplæne indebærer raking lager moss, snavs og thatch bygge for at tillade i gavnlige regn og sollys. Tænderne af en håndværktøjet eller vingerne af en mekanisk drevet maskine arbejder i forskellige retninger, at fjerne snavs og uønsket materiale. Denne praksis fører til jordforbedring og gavnlige betingelser for græsset.

Udstyr

To vigtigste former for værktøjer bruges i den scarifying proces, en manuel værktøj eller en mekanisk drevet maskine. En metal eller plast hånd rake med store tænder er velegnet til små jordlodder af græs. For meget større områder gør en mekanisk drevne værktøj opgaven mindre besværlig. En el eller gas-drevne scarifying maskine, svarende til en plæneklipper, bruger en serie af vinger til at fjerne strå og bryde op jord overflader. Mekanisk drevet maskine er hurtigere på større områder, er der en højere finansielle udlæg.

Kalender

Vertikalskæreren tages i brug kan for tidligt tillade frost og overdreven vand at trænge ind i den jord, som kan skade den græsrødderne, især hvis en mekanisk drevet maskine vinger ligger for dybt. Fjerne beskyttelse thatch i de varme sommermåneder kan resultere i udtørrede jord på grund af udsættelse for sol. Efterårsmånederne i August og September med nærende regn men inden hård frost er et mere gunstigt tidspunkt.

Overvejelser

Opretholde levende græs kræver en række foranstaltninger, herunder den scarifying proces. Tilstrækkelig slåning uden skalpering græstørv sikrer pænheden uden skader. Korrekte befrugtning aids vækst, mens ordentlig udluftning aids root styrke. En målte graden af kunstvanding og regelmæssig ukrudtsbekæmpelse alle tilføje til generelle trivsel på enhver græsplæne.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com