Hvad farve forhænget skal jeg få for en rød, hvid og sort soveværelse sæt?

January 24

Soveværelse sæt gjort i en kombination i rød, hvid og sort kan synes barske til nogle. Men denne farvekombination fungerer godt for dem, der favoriserer asiatiske påvirkninger eller moderne design i deres soveværelser. Men samtidig med at finde Soveværelsesmøbler, sengetøj og dekorative elementer, der passer ind i en rød, hvid og sort tema er forholdsvis let, kan det være lidt af en kamp for at finde et sæt af gardiner, der fungerer godt med denne farvetema.

Sort

Mens sorte gardiner synes barske og kan faktisk gøre rummet ser mindre, de har én største fordel. Hvis du arbejder nætter og søvn i løbet af dagen, eller er en lys sovekabine vækket af den mindste mængde af solen, hængende sorte gardiner blokerer en betydelig del af lys fra uden for. Hvis rummet har en bevidst gotiske føler, kan sorte gardiner være en design touch, der rent faktisk virker godt set ud fra et æstetisk synspunkt.

Hvid

Hvide gardiner, når lukket, gør et rum synes større end den egentlig er. De bidrager også til at lyse op i rummet, hvilket gør mere det mere indbydende for gæsterne. Imidlertid kan soveværelser, der har hvide vægge og minimal dekorationer hængende på væggene se skarp og institutionelle når parret med lukkede hvide gardiner.

Rød

For et soveværelse med hvide vægge, kan et sæt af røde gardiner gøre rummet mere egnet til indstilling humør til romance og passion. Hvis væggene er tapetseres med sort og hvide lodrette striber, kan røde gardiner tilføje en tiltrængt stænk af farve.

Flere nuancer eller mønstre

For at binde rummet sammen, ser for gardiner, der omfatter mindst to af de tre primære farver. Hvis du ikke kan finde et mønster, der inkorporerer flere nuancer, som du kan lide, vælge et sæt af enkelt-farvet stang gardiner toppet med et omhæng af en anden fast farve. Tilføjer bånd i rød, kan hvid eller sort bidrage til at binde look sammen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com