Hvad farve går med Aqua blå for et badeværelse?

November 26

Hvad farve går med Aqua blå for et badeværelse?

Aqua blå er et naturligt valg til badeværelset fordi det minder om billeder af vand og ocean, fremme en beroligende badekar eller afslappende brusebad. Aqua er alsidig nok til at gå med flere farver, giver dig masser af muligheder, når det kommer til farvekombinationer.

Taupe

Taupe giver en behagelig balance med aqua, fordi begge farver er forbundet med havet. Taupe ligger bekvemt mellem grå og brun og leveres i mange nuancer. Bruge lysere nuancer på gulvet til at skabe en følelse af stranden. Indarbejde mørkere nuancer af farve med dispensere, sæbeskåle, stearinlys og tæpper. Brug lys nuancer af taupe i blomstermotiver mønstre eller havet motiver med dit brusebad gardin og vindue behandling.

Sort

Sort er en dristig farve for at parre med aqua, men kombinationen er fantastisk. Fordi aqua er blødere end sort, er kontrasten tiltalende. Sort vil tilføje elegance til badeværelse med glat, skinnende overflader på vaser og karafler. Brug sort i moderate mængder for de bedste resultater. For eksempel, en ternet sort og aqua flise mønster på gulvet er en ideel måde at bringe sort ind i et rum. Brug sort tilbehør, såsom håndklæder og tæpper, til at balancere farven i hele lokalet.

Hvid

Ligesom taupe, hvid er en naturlig farve at parre med aqua på grund af havet. To er luftige og beroligende. I et lille badeværelse skaber denne kombination en følelse af rummelighed. Fordi begge disse farver er lys, er det en god idé at tilføje en mørkere, eller tungere farve, for at skabe en følelse af balance i rummet. En bambus hylde sammen med naturlige-farvet vævet badeforhæng vil foreslå erindringer om en seaside retreat.

Brown

Den jordagtige farve brun parret med aqua er en moderne farvekombination, der er afslappende. Hvis dit badeværelse er lille, bruge brun sparsomt og parre kombination med en creme eller havregryn farve til en behagelig balance. Kigge efter en brun tæppe at lægge på gulvet og bruge en stribet brun, aqua og fløde vindue behandling for at afbalancere rummet. Tilføje en brun vase og en samling af brun og aqua stearinlys til at binde farverne sammen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com