Hvad farve hvid er bedst for kabinetter?

March 14

Hvad farve hvid er bedst for kabinetter?

At vælge maling til hvide kabinetter behøver ikke at være kompliceret; der er imidlertid ikke en enkelt hvid maling, der vil arbejde for hver situation. Hvid maling er netop ikke bare hvide. Hvid maling kan synes at være på den kølige side eller den varme side af farvespektret.

Overvejelser

Vælg de generelle væg og accent farver først. Hvis der er eksisterende farver i rummet, få prøver af dem. Hvis der er andre indsamle accenter i lokalet, som en stærk gulvbelægning farve, en prøve af det så godt.

Effekter

Belysningen i rummet kan ændre udseendet af malingen i rummet. Full-spectrum pærer er at foretrække, når det er muligt for bedste farvegengivelse.

Fordele

Når du har tilstødende farve chips i hånden, vil det være lettere at vælge den bedste hvide maling til din situation. Aldrig antage, vil du kunne huske den nøjagtige farve din eksisterende rum af hukommelse.

Indstillinger

I maling butikken, med den tilstødende maling chips i hånden, udvælge en række hvid maling, der er i den samme nuance. For eksempel, hvis du har en rød accent og en varm creme generel farve, vælge fra de hvide, der er i den pågældende sektion.

Ekspert indsigt

Tage hjem tre hvid maling chips og tape dem på skabene. Anmeld og sats dem hele dagen, med lys og slukker. På denne måde får du de bedste resultater fra dit valg. Størrelse og belysning af rummet vil påvirke farve af maling. For de bedste resultater, altid vælge maling i rummet vil blive anvendt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com