Hvad farve tæppe med lilla vægge?

October 17

Hvad farve tæppe med lilla vægge?

Farve lilla tilbyder en palet med en vifte af overraskende og inspirerende nuancer. Temperament det dramatiske tone af lilla vægge med en dæmpet tæppe farve. Omvendt ville gøre en fed redegørelse med uventede farver, der supplerer lilla. Trække på din indretning-moderne, højteknologisk, land-for tæppe-farve ideer. Udforsk din sans for stil og smag, som du vælger tæppe farve at supplere disse saftig lilla vægge.

Lilla palet

Ved hjælp af lilla som farven til at koordinere, skabe en lilla farvepaletten. Brug paletten for at foretage farvevalg for designelementerne i et helt rum. Lad din særskilte sensibilitet guide dit valg af paletten og tæppe farver. Nuancer, som grå og lavendel, give dæmpede tæppe farvetoner i en traditionel eller en mere konservativ værelse. Dramatisk flair, dyb rød, orange, gul og sort tilbyder kontrast til lilla vægge.

Væg til væg-tæppe

Væg til væg-tæppe kan åbne op for et rum eller dramatisk kontrast med lilla vægge. Enten stil-erklæring er acceptabel afhængigt af din smag. Hvis du ønsker at holde opmærksomheden på væggene, vælge beige tæpper. Grå væg til væg-tæppe vil tilføje rigdom til dit værelse. Sølvfarvede tæppe farven og lilla på væggene vil afhente subtile nuancer fra hinanden. Hvid væg til væg-tæpper mod lilla af vægge af enhver nuance er en ren og levende supplement.

Område tæppe

Et område tæppe giver dig mulighed for at lag tæppe farver eller for at koordinere med gulve. Bruge en område tæppe til at gøre en elegant eller en slående design erklæring. Lægge en område tæppe med lyse gule toner på et konkret loft gulv eller på sort væg til væg-tæppe. Afhente lavendel toner fra væggene med et violet område tæppe på hvid væg til væg-tæppe eller lys-farvede gulve.

Koordinerende designmuligheder

Når du vælger et tæppe farve til accent dit lilla vægge, tilføje koordinerende design komponenter til rummet. Matche pyntepuder til væggene og tæppet. Holde indretning simpel, undgå rod. Sort eller hvid lampeskærme, koordination med møbler kan lilla vægge og tæppe farver retfærdighed.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com