Hvad farve til at male en reol ved siden af en pejs

May 15

Hvad farve til at male en reol ved siden af en pejs

De farver, du vælger for at male en reol ved siden af en pejs kan afhænge af din personlige smag sammen med den overordnede indretning og farver i pejsen mantle. Før du vælger farver til din reol, tage andre nuancer, som farverne på væggene og gulvet. Parrer de rigtige farvekombinationer sammen skaber et poleret resultat i hele lokalet.

Pletter

Træ pletter kommer i en vifte af lette og rige farver, der kan supplere udseende og stil af en pejs i rummet. Prøv matchende pletten til træ pletten på pejs kappe eller andre stykker af møbler til at skabe en afbalanceret look. Vælg fra pletter såsom eg, kirsebærtræ, ahorn og redwood. Farvning bog tilfælde bevarer udseendet af naturtræ samtidig tilføjer et strejf af lys eller mørk farve til dine møbler.

Neutrale farver

Male din reol med en neutral farve, hvis du ønsker en grundlæggende nuance, der blander godt med moderne indretning. Disse farver arbejde særligt godt, hvis du allerede har andre neutral farvet varer i rum, som sofaer, tæpper eller vægge. En neutral reol kan blande godt med næsten enhver type af pejs. Neutral farvehjulet indeholder nuancer såsom elfenben, beige, lys brun og skifer.

Pastel farver

En række pastel farver kan også arbejde som andre indretningen accenter i værelse funktion pastelfarver. En lavendel reol passer godt i en dyb lilla og lavendel-farvet værelse. Pastel grøn, blå og gul kan også arbejde i nogle værelser. Hvis du vil bruge pastel farver, kan du også medtage et par pastel farvede indretning stykker på kappen af pejsen. Nogle eksempler kan nævnes et foto med en lys gul ramme, en lavendel-farvet vase fyldt med blomster eller lys farvet figurer.

Mørke farver

Mørke farver kan også fungerer bedst i et rum, der indeholder både en reol og pejs. Farverne kan ikke helt matche kappen af pejsen, men mange mørke nuancer blanding i godt med mørkt træ pletter og moderne indretning. Vælg farver som blomme, maroon, skov grøn, mørk rød eller endda sort. Sort passer til næsten enhver stykke af møbler og en sort reol har en enkel, moderne look. Undgå at male din reol med mørke farver, hvis rummet indeholder for det meste pastel farver.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com