Hvad farve til at male et soveværelse med en Bourgogne og hvid sengetæppe?

February 21

Hvad farve til at male et soveværelse med en Bourgogne og hvid sengetæppe?

Rødt og hvidt sengetøj kan være en ideel løsning for dit soveværelse, fordi Bourgogne hjælper med at varme rummet, mens de hvide toner giver en lysere effekt. Med sådan en fed sengetøj mulighed, kan det være vanskeligt at afgøre, hvad farve til at male dine vægge. Flere farver kan arbejde godt med Bourgogne og hvid i din seng, så du kun behøver at beslutte, hvordan fed eller subtile et udseende, du ønsker for dit soveværelse.

Hvid

Hvid er formentlig det sikreste farve valg for soveværelse vægge, når du har et rødt og hvidt sengetæppe. Som en neutral nuance, hvid virker med stort set alle farvepalet og hjælper andre nuancer pop. Fordi det er en lys farve, det også afspejler lys og gør et mindre soveværelse føle sig mere rummelige. Når parret med et rødt og hvidt sengetæppe, hjælpe hvide vægge i mørk Bordeaux farve mønster skiller sig ud og echo hvid i sengetæppe til at binde rummets look sammen.

Bourgogne

Hvis du har et større soveværelse, kan du parre din Bourgogne og hvidt Sengetæppe med Bourgogne vægge til en monokromatisk look. Selv om det er en mørkere farve, kan Bourgogne hjælpe et stort rum føler varmere og mere intime. Hvidt i sengetæppe mønster hjælper også med at lyse rum, så det balancerer ud af den mørke væggen farve. Når du vælger din maling farve, vælge Bordeaux farve, der er en nuance eller to lysere end sengetæppe. Det vil skabe en subtil kontrast mellem sengetæppe og væggene der tilføjer dimension til rummet.

Grå

En neutral nuance kan være din bedste mulighed, hvis din Bourgogne og hvidt sengetæppe funktioner en særlig store eller dristige mønster. Grå er en ideel farve, fordi det er lys nok til at hjælpe et lille rum føler større men også tilføjer dybde og visuel interesse til et stort soveværelse. Det også giver en stærk kontrast med Bourgogne i sengetæppe til at fremhæve de rige farver og støtte de hvide accenter i mønster i balancering rummets look.

Grøn

Grøn er overfor rødt på farvehjulet, så køligt og varme undertoner i nuancer giver en fed kontrast når de kombineres. Som et resultat, kan du oprette en slående udseende for dit soveværelse ved at parre din Bourgogne og hvidt Sengetæppe med grønne vægge. Vælge en lys eller midten af tonet grøn som mynte eller salvie til at hjælpe hvidt i sengetæppe lysere i rummet. Hvis du ikke ønsker alt for fed en look til dit soveværelse, skal du bruge en gul-grøn farve som Citronen for dine vægge. De varme undertoner i citronen supplerer lignende toner i Bourgogne, mens hvidt accenter i sengetæppe hjælp balance rummets overordnede udseende.

Lyseblå

Blå bruges ofte som et soveværelse vægfarve, fordi det er en cool, beroligende nuance, der medvirker til at skabe en fredelig stemning. En lys blå nuance fungerer godt med et rødt og hvidt sengetæppe, fordi det hjælper balance ud fed udseendet af sengen og skaber en harmonisk look til rummet. Som grøn, dens kølige undertoner kontrast med varmt toner i Bourgogne dimension og blikfang i rummet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com