Hvad farve til maling et værelses hvis der er ikke meget lys?

September 29

Når du vælger farver til værelser med lavt lys, er det vigtigt, at du går med nuancer, som ikke gør rummet ser endnu mørkere. Værelser med lille windows eller kældre får ikke meget naturligt lys. For meget mørke kan oprette en lukket-in effekt og gøre rummet ser mindre. I stedet Vælg farver, at skaber en blød, endnu dekorative føler i rummet.

Pastel lilla, Pink eller Baby blå

Funktionen pastel farver i rummet som baby blå, pastel lilla eller pink. Disse lyse farver skaber en åben føler, der blander med temaer for både børn og voksne. Pastel pink og lilla arbejde særligt godt for små børn, men nogle voksne kan også lide en lavendel-tema værelse med lys lilla vægge. Vælg BABYBLÅ, hvis dette værelse er for en lille dreng eller gæster. Lyseblå er en rolig farve, det vil også skabe et mere roligt miljø i rummet.

Pastel grøn med hvide accenter

Pastel grønne nuancer med hvide accenter kan oprette en skyfri føler i et værelse med lidt lys. Male vægge pastel grøn og har masser af hvide accenter på værelset som på crown molding og med andre dekorationer såsom hvide vaser, sengetøj, lacy gardiner og hvide træ billedrammer. Pastel grøn fungerer godt med flere temaer som blomstermotiver, havet eller kunstneriske værelser.

Neutrale nuancer

Neutrale farver kan også fungerer godt i et værelse med lidt lys. Farver såsom tan, beige, koraller og andre jordfarver blend godt med grundlæggende eller moderne temaer. Vælg neutrale farver, hvis dette værelse er for en gæst eller dig selv. Det er nemt at dekorere et neutralt rum, fordi farverne blend godt med hvid, sort, kirsebær eller andre typer af møbler. Hvide lacy gardiner supplerer en neutral-tonet væg. Lad loftet hvidt når du maler med neutrale farver.

Lyse farver

Lyse farver kan tilføje en mere solrige kig i et mørkt rum, så længe nogle lys er at komme ind på værelset til at afspejle farverne. Vælg lyse nuancer som orange, lys gul eller limegrøn, hvis du vil have noget, der virkelig skiller sig ud. Disse farver arbejder med alle former for temaer for børn og voksne. En citrus-tema værelse kan omfatte lime grøn eller lys gul på væggene. Lyse farver også supplere et kid's cirkus eller tegneserie temaværelse. Disse farver vil gøre rummet ser mindre mørke og mere munter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com