Hvad farve væggene med en mørk tranebær sofaen?

August 11

Hvad farve væggene med en mørk tranebær sofaen?

En mørk tranebær sofaen er en ideel centerpiece til en stue eller alrum fordi de rige farve tilføjer øjeblikkelig varme til rummet. Kan være en udfordring at vælge en vægfarve at danne par med det, da det er sådan en fed skygge. Dog har du faktisk flere attraktive farvemuligheder, afhængigt af om du vil din sofa til at stå eller arbejde med sine omgivelser til at skabe en hyggelig look til rummet. Før der indgås en farve, er det normalt klogt at male farveprøver på væggen bag sofaen for at se hvilken kombination, du bedst kan lide.

Fløde

Hvis du ønsker din tranebær-farvet sofa at være omdrejningspunktet for rummet, male dine vægge en creme farve. Lys vægfarve står i kontrast til den mørke røde af sofaen, så møblerne skiller sig ud. Hvid er også en mulighed, men det kan se lidt skarp, når parret med mørke tranebær stof. Cream er en blødere valg, fordi det har en lille gul undertone, der giver rummet en varm fornemmelse og supplerer lignende undertoner i sofaen tranebær.

Grå

Fordi tranebær er sådan en rig, mørk skygge, kan du foretrækker en neutral farve mulighed for dine vægge. Grå er et ideelt valg, fordi det giver mulighed for i sofaen for at skille sig ud, men giver en mere afbalanceret kig for værelset, da det er en dybere nuance end creme. Hvis du maler et stort rum, kan du prøve en midten tone grå skygge for at føje dimensionen til væggene. Dog et mindre værelse, kan en lysere nuance som Duen grå gøre rummet føler større.

Orange

Farver ligger ved siden af hinanden på farvehjulet matcher hinanden godt, fordi de deler lignende undertoner. Fordi mørke tranebær tilhører familien rød, vil en orange-baseret væg supplere udseendet af din sofa med dens lignende varm undertoner. Til at lysne din stue, prøve en lys fersken skygge for at give en kontrast med rige farven på sofaen. Men hvis du ønsker en federe look, vælge en terracotta maling til væggene til at matche intensiteten af den mørke tranebær i sofaen. Begge kombinationer vil arbejde for en stue eller alrum, fordi de skaber varme i rummet.

Guld

Hvis du ønsker en varm-tonet vægfarve at parre med din mørke tranebær sofaen, er guld en anden attraktiv mulighed. Som orange, er gul beliggende nær red på farvehjulet, så de gør en ideel parring. I stedet for en lyse, primære gul, dog vælge en mere sofistikeret guld skygge. Det tilføjer en rigdom på væggene, der svarer til det dybe udseendet af din sofa tranebær stof. Guld er dog også let nok at tilføje lysstyrke til dit værelse, så det fungerer godt i et rum, der er lille eller mangler naturligt lys.

Salvie

Farver overfor hinanden på farvehjulet er komplementære, fordi de varme og kølige toner skaber en slående kontrast, der gør både nuancer pop. Fordi rød er modsatte grøn på farvehjulet, parring din tranebær sofa med en grøn mur skygge er en ideel mulighed, hvis du vil have en fed udseende for dit værelse. Salvie er en attraktiv mulighed for dine vægge, fordi det er blød nuance, der stadig tilføjer dybde i rummet. Dens kølige undertoner giver en beroligende, afslappende fornemmelse for rummet, så godt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com