Hvad farver fungerer bedst med rustfrit stål apparater?

January 30

Hvad farver fungerer bedst med rustfrit stål apparater?

Rustfrit stål apparater ser ud af sted i nogle køkkener og bare lige i andre. På trods af deres popularitet, hvis du indsætter et køkken med de forkerte farver rustfrit apparater, er ikke noget kommer til at se rigtigt. Det er vigtigt at tænke på, når du designer et nyt køkken, hvis du har jeres hjerte opsat på rustfrit apparater, som de bør informere de beslutninger, du træffer om dine kabinetter og bordplader.

Neutral

Skønheden i rustfrit stål apparater er farven en næsten neutral farve. Det betyder, at du har din pick af farver fra hele spektret til at bruge i dit køkken. I virkeligheden, vil næsten enhver farve arbejde med rustfrit stål. Den måde, farverne, der arbejder med hinanden i køkkenet normalt har mere at gøre med hvordan det endelige produkt ser end hvordan de arbejder med rustfrit stål. Hvid, den mest neutrale farver, ser fremragende med rustfrit stål.

Dristighed

Rustfrit stål virker bedst i et køkken, der gør en dristig udtalelse. Uanset hvilken farver, du vælger, bør du vælge fed, dybt mættede nuancer, der skiller sig ud. Ellers, kombinationen af bleg, udvasket farver og rustfrit stål kan gøre dit køkken ser meget dæmpet. Medmindre "dæmpet" er en specifik se du kommer for rustfrit stål generelt går bedre med stærk farvevalg. En fed sort granit, for eksempel, gør rustfrit stål lysstyrke spring. Rige røde, gule eller grønne også laver en solid kontrast mod stål.

Grå

Grå er en farve værd at overveje når du arbejder med rustfrit stål apparater, fordi det naturligt passer farven i stål. Dette giver dit køkken et moderne og utilitaristisk look. Vær forsigtig med grå nuancer der indeholder for meget blå. Tilføjelsen af de blå farvetone sammen med rustfrit stål kan ende med at gøre køkkenet ser lidt koldere, end du har til hensigt.

Naturtræ farver

Naturlige træ farver i kabinet matche godt med rustfrit stål. Uanset om det er en lysere farve for ahorn eller en mørk, bør rige kirsebær eller valnød, den naturlige tone af træ arbejde med rustfrit stål metallisk skær. Naturligt træ toner vedrører også Gulvbelægning i dit køkken. En mørk hårdttræ nedenunder en rustfrit stål apparat skal arbejde meget godt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com