Hvad farver gå med Bourgogne gardiner?

March 19

Hvad farver gå med Bourgogne gardiner?

Bourgogne er en vin i Bourgogne-regionen af Frankrig. Af denne grund, er farve Bourgogne kendt for at være en dyb, varm rød. Bourgogne gardiner kan gøre en elegant tilføjelse til et værelse allerede indrettet med et strejf af dyb rød eller andre varme, dybe farver. Bourgogne er en sofistikeret farve, der bruges bedst i værelser som stuer, undersøgelser, biblioteker og spisestuer.

Brown

Bourgogne er generelt kendt for at være en konservativ, sofistikeret farve, passende til opskalere stuer, spisestuer biblioteker og undersøgelser. Det er derfor de farver Bourgogne og brown har tendens til at parre op godt sammen--de begge har en konservativ appel, der forstærkes, når de bruges sideløbende. Fordi disse farver er både mørke, arbejder de bedst i store værelser med højt til loftet og masser af naturligt lys.

Rød

Din Bourgogne gardiner vil ikke svare alle andre nuancer af røde, som du kan placere andre steder i rummet, men ved at medtage små anstrøg af dyb rød i tilbehør som sofa puder, blomstervaser og billeder på væggen, du vil give rummet hvad det skal retfærdiggøre de Bourgogne gardiner.

Khaki

Kaki er en meget attraktiv neutral, der kan parres med næsten enhver varm farve. Din Bourgogne gardiner ser især attraktive mod khaki-farvede vægge eller khaki-farvede sofa. Omfatte accenter af andre mørkere farver i rummet til at afbalancere tilstedeværelsen af en meget lys farve med mørk Bordeaux gardiner.

Guld

Guld og Bordeaux kombineret i ét rum skaber en især varmt, næsten regal, kombination. I virkeligheden sammenlignes guld og Bourgogne ofte med hinanden i tekstiler bruges til at lave møbler og værelse tilbehør. I et værelse, der bruger guld og Bordeaux i kombination, skabe balance mellem de varme farver med en køler neutral som creme, for at mindske intensiteten af farveskema.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com