Hvad farver gå med brun til et køkken?

October 7

Hvad farver gå med brun til et køkken?

Brown finder ofte vej ind i køkkenet, enten som hårdttræ gulvbelægning eller kabinet, men det betyder ikke, din køkken skal være en kedelig plads. Par brune med mættede farver som marine blå, eller kombinere brun og beige til en subtil, jordnær tilgang.

Brun og blå

Par brun med blå i dit køkken til en afprøvede og sande farvekombination. Blå, brune og hvide kombinationer gøre for attraktive land køkken indretning. For en let luftig føler, vælge en flimrende, icy blå eller himmelblå. At skabe en mere dramatisk look pels væggene i et rigt marine blå giver dybde og drama. Hvid apparater fungerer godt i en blå og brun køkken som de tilføjer lethed til rummet. Med mørke vægge, holde kabinet lys og vice versa. Eksperimentere med kunstfærdige mønstre i backsplash fliser eller vindue behandlinger og køkkenudstyr at tilføje dimension til rummet.

Brown og Pink

Oprette en franske country indretning med en lyserød og brun farvekombination i dit køkken. En generøs dosering af pink, male vægge i en lys rosenrødt skygge parret med hvidt kabinet. Bruge brun til accent i rummet med møbler og vindue behandlinger. Også overveje gulvbelægning som en måde at indarbejde en rig brun ind i rummet. Oprette et mere alsidigt design ved hjælp af brune som vægfarven og indarbejde pink accenter og tilbehør. Pink toile tapet på en accent væg vil bringe i lune af pink uden at dominere rummet. Bruge pink og hvide fliser til at oprette en backsplash eller flisebelagt køkkenbordet. Vise lyse pink og mørk chokolade slik i glas på bordplader til en farverige strejf af sjov måde.

Brun og Beige

Oprette en varm og indbydende køkken plads med en chokolade brun og beige farve ordningen. Beige kan synes en kedelig valg at parre med brun, men når du er færdig med omhu, det kan skabe en økologisk oase til madlavning, spisning og underholdende. Kombinere en blød, lys beige til væggene med dyb chokolade kabinetter. Træ gulve fungerer godt med dette design men neutral flise eller linoleum vil også koordinere godt. Accent i rummet med bambus vindue behandlinger og naturlige tekstiler for smide tæpper eller stolehynder. Vise træ køkkenredskaber såsom skeer eller en attraktiv salatskål på køkkenbordet til at tilføje tekstur og interesse til rummet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com