Hvad farver gå med en olivengrøn sofaen & stol?

May 31

Hvad farver gå med en olivengrøn sofaen & stol?

Olivengrøn møbler kan bringe i varmen af Toscana eller dybet af skoven afhængigt af de farver, du kombinere med det. Bestemme tema og effekter, du ønsker at se på dit værelse. Som du samler varerne, ser til toner og nuancer af grønne, som du vil have dem til at være ens for en sammenhængende design.

Varme farver

En varm farve kan påvirke en olivengrøn stykke af møbler forskelligt afhængigt af undertone base. (Varme farver er rød eller gul eller deres derivater). En lys olivengrøn farve kan parre med en orange eller gul farve som de gule toner i farverne harmonisere godt samtidig med en mørk rød Bourgogne eller maroon, vil tjene til at accent de lyse oliven møbler som det springer mod den mørkere rød. En dyb olivengrøn med sin brune overtoner varmer, når du placerer det ved siden af orange eller gul; men hvis du placerer det ved siden af en rød, såsom tranebær, farverne spille fra hinanden, skaber en dramatisk design ordningen.

Kølige farver

Olivengrøn giver forskellige effekter mod kølige farver. (Kølige farver er blå og derivater). En lys oliven grøn sodavand kan lysne op en sage grøn eller mos grøn mur, blander pænt med græs grøn vægge eller give en dæmpet udseende mod en avocado grøn mur. En mørk olivengrøn skiller sig ud og bliver omdrejningspunktet, hvis du placerer den mod en smaragd grøn papegøje grøn eller mint grøn som den mørke farve. En tropisk design kan blande en lys olivengrøn og turkis eller blågrøn farve.

Neutrale farver

Neutrale farver fungerer godt med olivengrøn og kan skabe interessante effekter. Par en blød creme med enten en mørk eller lys olivengrøn for en ren, sprød gane som gul i cremen blander med gult i grønne. Hvis du bruge sort, vil du modtage en dramatisk effekt som i lys oliven grøn springer mod sort. Chokolade brun fremhæver den lyse olivengrøn, mens det blander mod den mørkere olivengrøn, giver det en dæmpet effekt.

Kombination

Kombinere flere farver sammen til dit værelse. Et tæppe i sage green med en grapevine mønster kant og Bordeaux druer og blade bringer oliven i den sofa og stol. Eller et stykke stof i gul og orange striber kan give farverige puder til sofaen og windows mens du varmer op en mørk olivengrøn sofaen. En accent vægmaleri eller en skov, der indeholder et utal af grønne blander olivenolie møbler til en blød design.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com