Hvad farver gå med koloniale blå?

August 20

Hvad farver gå med koloniale blå?

Blå er USAs yndlingsfarve, ifølge Pantone selskabet, og koloniale blå, en blå-grå mellemstore tone, er en lang tid klassiske. Blå betragtes en cool farve og er forfriskende, beroligende og fredfyldte. Det er lavet med en lys hvid base og kan gøre ethvert rum ser større. Vælge farver til at supplere et værelse, malet i Colonial blå er en god måde at vise dit hjems personlighed og din individuelle design flair.

Colonial blå

Du kan bruge bleg eller mellemlang nuancer af Colonial blå for en trak-sammen og samlet udseende. Bruge pyntepuder, accent tæpper og vindue behandlinger til at tilføje tæthed eller lethed til din primære farve.

Orange

En komplementære farve ordningen kan være dynamiske og interessante for øjet. Farve direkte overfor blå på farvehjulet er orange. Brug forskellige nuancer af denne farve, når du opretter et værelse ordning.

Sølv

Metaller, der fungerer godt med blå er børstet aluminium, krom og sølv. Ved hjælp af møbler, der indarbejder disse metaller vil udrette mål at skabe et rum, der har en sprød og dynamisk design. Du kan også optage disse metaller i billedet eller spejl frames, ure og pejs kapper. Silver også fungerer godt som en accent maling farve på en væg.

Brown

Blå er en cool farve, da det har en hvid base. Du kan bruge varme farver,--dem med en gul base--men kun i små mængder. Vælg en farve fra den varme kategori, såsom chokolade, og Gentag det mindst to gange i rummet, men Overdriv ikke.

Neutrale farver

Delaware, den første stat i Unionen, bruger Colonial blå og buff som sin stat farver. Buff er et godt valg som en markeringsfarve, som er hvid og andre neutrale, der har en hvid base. Holde sig væk fra enhver neutral farve, der har gule undertoner.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com