Hvad farver gå med lys grå vægge og en mørkere grå tæppe?

January 14

Hvad farver gå med lys grå vægge og en mørkere grå tæppe?

Grå vægge og tæpper giver en sofistikeret neutral palet til din indretning. Det er et tomt lærred, som vil se smuk med mange forskellige farver. Bleg grå vægge vil supplere næsten enhver dominerende farve, du vælger for dine møbler. Det kan se elegant og moderne eller det kan også være en effektiv baggrund for traditionelle og shabby-chic interiør.

Hvid

Hvid giver en frisk ren se når det er parret med en grå palet. Oprette en afslappende soveværelse med hvide lækkert sengelinned og en sort og hvid trykte Talsmanden på din seng. Hvid polstrede møbler i din stue kan låne en formel, nutidig eller en shabby-chic stil afhængigt af dit valg af møbler og farven på din trim. Hvid trim vil rumme alle stilarter af indretning, mens sort trim bør reserveres til et moderne værelse. Tilføje en overraskende pop i din foretrukne farve til dit værelse--stænk af aqua, orange, gul, blå, lilla eller grøn med puder, tekstiler og kunst. Indføre forskellige teksturer med område tæpper eller tekstiler vises på møbler og vægge. Spejle og sølv accent stykker vil tilføje interessante refleksioner.

Rød

De varme toner af røde møbler vil tilføje flot kontrast med din cool grå vægge og tæpper. Brug lyse rødt som din primære farve til at give en slående moderne indretning. Accenter af fed hvid og sort trykte puder og stole vil tilføje sofistikeret stil. En dyb skygge af Bourgogne vil skabe et klassisk design og kan parres med krikand. Indføre yderligere nuancer af rød med puder og tæpper. En monokromatisk palet kan være rig og tiltalende. Bleg elfenben og sølv dekorative tilbehør vil tilføje interesse for din boligindretning.

Grøn

Green tilbyder en afslappende eller en pulserende palet til dit værelse. Dyb krikand eller skov grøn polstring vil ser smuk på større stykker af møbler placeret mod bleg grå vægge og gråt gulvtæppe. Blande forskellige nuancer af morgenfrue, rød og orange til at tilføje kontrasterende accent farver for stole, tæpper og tekstiler. Store grønne planter og mørke træborde vil tilføje rigdom til din indretning. En mere moderne mulighed er at bruge lyse grønne polstrede møbler, som vil låne en fed kommentar mod din grå toner. Gul, rød, orange, hvid og sort tilbehør vil mode et legende rum.

Blå

Nyd en luftig kystnære føler med grå vægge og tæpper. Blege nuancer af blå eller aqua kan være smukke for sengelinned og polstrede møbler. Vælge hvide malede træborde eller gavle til at bringe stranden ind i dit værelse. Supplere grå med subtile nuancer af salvie, gule eller steg til trykte stoffer for dyner og trykte stoffer for polstring. Anvendelse af bomuld og linned materialer vil tilføje naturlige smag til denne beroligende indretning.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com