Hvad farver gå med lys Pink?

May 23

Hvad farver gå med lys Pink?

Den bedste måde at vælge matchende farver er at henvise til et farvehjul. Klassiske farveteori hjælper kunstnere og hjem dekoratører oprette glædeligt blandinger af farve ved at vælge farver, der støder op til hinanden eller modsat hinanden på farvehjulet. Pink er en variation af røde, så farver, der fungerer godt med røde generelt gå pænt med pinks så godt. Ser i hjemmet tekstil og quiltning tekstiler til at få en idé om, hvad professionelle designere gøre med pink og gøre noter af farve tendenser og kombinationer der appellerer til dig.

Bleg neutrale

Designer Rachel Ashwell skabt en hel industri af shabby chic interiors når hun parret lys pink med bleg neutrale. Ifølge Ashwell, kan du oprette den lurvede chic look med udvandet nuancer af pink, blå og brun blandet med nuancer af hvid et elfenben. Par lys pink med vasket ud florals, Plaider og bleg mønstre at efterligne den lurvede chic look.

Tonale nuancer

Tonale nuancer deler de samme grundlæggende farve, men er mørkere eller lysere versioner af nuance. Bleg lyserød vil gå godt med en mørk rød-baseret farve. En af grundene til lys pink og chokolade brun gå så godt sammen er det brune er en blanding af rød, som er en tonal skygge, og grønne, som er en supplerende skygge til pink. Se efter red-baserede toner som aubergine, aubergine og maroon for en slående kombination, eller Vælg blødere tonale versioner som fuchsia, hot pink og lavendel.

Komplementære farve

Vælg en komplementære farve til at gå med lys pink. Komplementære farver er direkte overfor hinanden på et farvehjul--grøn er et supplement til rød og pink. Par bleg kalk med lys pink til en sød sommer ordning, eller gå fed med en dyb pine og camé pink parring.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com