Hvad farver gå med sort & Pink flise i et badeværelse?

August 17

Nogle elementer af hjems indretning er let at ændre, men flise er ikke. Generelt, skal du tillader farven på din nuværende flise til at informere din udsmykning beslutninger. Hvis dit badeværelse har fed og opmærksomhed at få sort og pink fliser, overveje dette svært at ændre element, når du vælger din farveskema og vælge nuancer særligt velegnet at parring med denne gulvbelægning.

Hvid

Sort og pink er fed nuancer, så vælge en mere dæmpet hue til at ledsage denne dominerende element er fordelagtigt. Funktionen hvid med disse fliser hvis du ønsker fliser til at være det dominerende element i rummet. Bind rummet sammen ved at tilføje pink og sorte accenter, som udskriver featuring disse nuancer, men at holde væggene ren og neutral hvid.

Grå

For en moderne spin, bruge en grå. Vælg en stålsat grå til dine vægge og badeforhæng. Søge accent stykker i metallisk toner, og tilføje popper pink og sort, måske hænger en geometrisk udskrive featuring disse to nuancer i din plads til at forene din indretning

Vivid Pink

Hvis lyserødt i din flise er lys, bringe det ved at parre det med en mere levende version af nuance. Vælg en hot pink til par med disse fliser, male én væg i rummet denne fed hue og efterlader resten hvid. Vælg levende, bubble gum-farvet accent stykker til at placere i rummet, hvilket gør det feminine endnu moderne.

Blå

For et barns badeværelse med sort og pink fliser, tilføje en baby blå. Vælg en badeforhæng der indeholder pink og blå ved siden af hinanden. Hænge tegneserie udskrifter på væggen, byder børn skrubning i sudsy vand. Holde det legende ved at blande pink og blå håndklæder i rummet. Denne indstilling er især ideel, hvis en dreng og en pige vil dele denne plads, fordi byder på både nuancer gør det kønsneutrale.

Lavendel

Parre din pink med en anden frilly farve for at tilføje visuelle appel til rummet. Bruge en lavendel nuance om den samme mætning som lyserøde. Hvis din pink er usædvanligt lys, skal du vælge en lige så lys lilla, så de ikke konkurrerer med hinanden. Funktionen floral udskriver i sort stel, binde i den anden fed hue i dine fliser. Dekorere med kunstige blomster, der har både lyserøde og lavendel.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com